ORDRE CLT/436/2012, de 18 de desembre, per la qual s'aproven els preus públics dels serveis que presta la Biblioteca de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyOrdre

Per l’Ordre CLT/249/2003, de 21 de maig, es van fixar els preus públics que havia d’aplicar la Biblioteca de Catalunya. Aquest reglament va ser modificat per l’Ordre CLT/456/2004, de 23 de novembre.

L’Ordre present actualitza la quantia dels preus vigents, modifica determinats preus com a conseqüència de la racionalització i homogeneïtzació de determinats serveis, i estableix els preus dels nous serveis que la Biblioteca de Catalunya ofereix a les persones usuàries, amb la finalitat de facilitar l’accés de tota la ciutadania al patrimoni documental de la institució.

A proposta de la directora de la Biblioteca de Catalunya, vistos els informes favorables de la Intervenció Delegada i de l’Assessoria Jurídica del Departament d’Economia i Coneixement, i d’acord amb l’article 1.3-2 del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat mitjançant el Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny,

Ordeno:

Article 1

Preus públics

S’aproven els preus públics dels serveis que presta la Biblioteca de Catalunya, d’acord amb el que consta a l’annex 1.

Article 2

Exempcions

  1. Queden exempts de l’aplicació dels preus de préstec interbibliotecari els préstecs dels fons propis de la Biblioteca de Catalunya sol·licitats per les biblioteques membres del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya i per les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que tinguin servei de valisa, així com per l’Institut d’Estudis Catalans per als seus programes d’investigació.

  2. Queden exemptes de l’aplicació dels preus per reproducció de material bibliogràfic les reproduccions sol·licitades per l’Institut d’Estudis Catalans per als seus programes d’investigació.

  3. Queden exempts de l’aplicació del preu de visites guiades el personal docent i l’alumnat dels centres d’ensenyament i els professionals de l’àmbit bibliotecari i documental.

Article 3

Exigibilitat i mitjans de pagament

El pagament dels preus s’ha de fer en el moment de sol·licitar la prestació dels serveis gravats i es pot fer per algun dels mitjans que s’indiquen a l’annex 2.

Disposició derogatòria

Es deroga l’Ordre CLT/249/2003, de 21 de maig, per la qual es fixen els preus públics que ha d’aplicar la Biblioteca de Catalunya, i l’Ordre CLT/456/2004, de 23 de novembre, de modificació de l’Ordre CLT/249/2003, de 21 de maig.

Disposició final

Aquesta Ordre entra en vigor a partir de l’endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 18 de desembre de 2012

Ferran Mascarell i Canalda

Conseller de Cultura

Annex 1

  1. Préstec interbibliotecari

    1.1 Documents prestats per la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR