ORDRE ECO/342/2012, de 19 d'octubre, per la qual s'implanten diversos estudis universitaris oficials de grau a la Universitat de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

En el marc de la Programació universitària de Catalunya, per al curs acadèmic 2010-2011, i per tal d’adequar l’estructura cíclica dels ensenyaments universitaris actuals als requeriments europeus, es preveu la implantació de diversos estudis universitaris oficials de grau a la Universitat de Barcelona.

L’adaptació als principis derivats de l’espai europeu d’educació superior implica, també, d’acord amb el Reial decret 1393/2007, de 29 d’octubre, pel qual s’estableix l’ordenació dels ensenyaments universitaris oficials, l’inici del procés d’extinció progressiva dels estudis universitaris oficials implantats a l’empara de l’ordenació anterior.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d’universitats de Catalunya; el Reial decret 1393/2007, de 29 de octubre; el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, de creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d’implantació d’ensenyaments i l’Estatut de la Universitat de Barcelona, amb la proposta del Consell de Govern i amb l’informe favorable del Consell Social de la Universitat de Barcelona, i a proposta del director general d’Universitats,

Ordeno:

Article únic

S’implanten els estudis universitaris oficials de grau als centres de la Universitat de Barcelona que s’indiquen a l’annex d’aquesta Ordre.

Disposició addicional

Una vegada establert el caràcter oficial dels títols, el rector o la rectora d’aquesta Universitat sol·licitarà a la persona titular del departament competent en matèria d’universitats l’autorització per a l’inici d’activitats d’aquests estudis amb efectes des de la seva impartició, a l’empara de la normativa vigent.

Disposició transitòria

La implantació d’aquests estudis universitaris oficials de grau implica l’extinció progressiva dels estudis que s’indiquen a l’annex d’aquesta Ordre.

En tot cas, es garantirà el dret de l’estudiantat a finalitzar els ensenyaments d’acord amb el pla d’estudis amb el qual el van iniciar amb un rendiment acadèmic ordinari, més les convocatòries addicionals...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR