ORDRE AAM/344/2012, de 25 d'octubre, d'ampliació del termini per justificar les actuacions subvencionables que estableix l'Ordre AAM/251/2011, de 5 d'octubre, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts per a la gestió forestal sostenible i es convoquen els corresponents a 2011.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyOrdre

Mitjançant l’Ordre AAM/251/2011, de 5 d’octubre, es van aprovar les bases reguladores dels ajuts a la gestió forestal sostenible i es van convocar els corresponents a l’any 2011 (DOGC núm. 5980, de 7.10.2011).

L’Ordre AAM/233/2012, de 20 de juliol, per la qual s’amplia el termini de justificació de les subvencions per a la gestió forestal sostenible que preveu l’Ordre AAM/251/201, de 5 d’octubre (DOGC núm. 6187, de 7.8.2012), va establir el termini de justificació de les subvencions fins al 2 de novembre de 2012, inclusivament.

Moltes actuacions subvencionades presenten una execució endarrerida, ja que han estat afectades per aturades dels treballs, o bé per les condicions climàtiques adverses, o bé perquè estan ubicades en zones de cria d’espècies protegides, o bé per l’alt risc d’incendi forestal que s’ha generat al llarg de l’estiu d’aquest any 2012.

Atès que s’han rebut moltes sol·licituds de pròrroga per tal de poder finalitzar els treballs i justificar les despeses de les actuacions;

Conseqüentment, d’acord amb el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, a proposta de la Direcció General del Medi Natural i Biodiversitat, i en ús de les facultats que m’han estat atribuïdes,

Ordeno:

Article únic

Es modifica l’article 2.13 de l’Ordre AAM/251/2011, de 5 d’octubre, per la qual s’aproven les bases reguladores dels ajuts per a la gestió forestal sostenible i es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR