ORDRE ECO/216/2012, de 2 de juliol, per la qual es reconeix la implantació de diversos estudis universitaris oficials de grau a la Universitat Internacional de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

En el marc de la programació universitària de Catalunya per al curs acadèmic 2010-2011, i per tal d’adequar l’estructura cíclica dels ensenyaments universitaris actuals als requeriments europeus, es preveu la implantació de diversos estudis universitaris oficials de grau a la Universitat Internacional de Catalunya.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d’universitats de Catalunya; el Reial decret 1393/2007, de 29 de octubre, pel qual s’estableix l’ordenació dels ensenyaments universitaris oficials; el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, de creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d’implantació d’ensenyaments; les Normes d’Organització i Funcionament de la Universitat Internacional de Catalunya, amb els acords de la Comissió Executiva de la Junta de Govern i del Patronat de la Fundació per a la Universitat Internacional de Catalunya, a proposta del director general d’Universitats,

Ordeno:

Article únic

Es reconeix la implantació dels estudis universitaris oficials de grau als centres corresponents de la Universitat Internacional de Catalunya que s’indiquen a l’annex d’aquesta Ordre.

Disposició addicional

Una vegada establert el caràcter oficial dels títols, el rector o la rectora d’aquesta Universitat sol·licitarà a la persona titular del departament competent en matèria d’universitats l’autorització per a l’inici d’activitats d’aquests estudis, a l’empara de la normativa vigent.

Disposició transitòria

La implantació d’aquests estudis...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR