REIAL DECRET 1099/2011, de 22 de juliol, sobre ampliació de mitjans personals i econòmics adscrits als serveis traspassats pel Reial decret 206/2010, de 26 de febrer, sobre traspàs de funcions i serveis a la Generalitat de Catalunya, en matèria de Funció Pública Inspectora de la Inspecció de Treball i Seguretat Social.

SecciónDisposicions Generals
EmisorMinisteris del Govern de L'Estat
Rango de LeyReial Decret

REIAL DECRET

1099/2011, de 22 de juliol, sobre ampliació de mitjans personals i econòmics adscrits als serveis traspassats pel Reial decret 206/2010, de 26 de febrer, sobre traspàs de funcions i serveis a la Generalitat de Catalunya, en matèria de Funció Pública Inspectora de la Inspecció de Treball i Seguretat Social.

Mitjançant el Reial decret 206/2010, de 26 de febrer, es va aprovar l'acord de traspàs de les funcions i els serveis a la Generalitat de Catalunya en matèria de Funció Pública Inspectora de la Inspecció de Treball i Seguretat Social, amb efectes d'1 de març de 2010.

El Ple de la Comissió Mixta de Transferències Administració de l'Estat-Generalitat de Catalunya, en la reunió de 25 de febrer de 2010, va apoderar el president i el vicepresident de l'aquesta Comissió perquè, sense necessitat de reunir-se de nou i prèvia conformitat d'ambdues administracions, adoptessin el corresponent acord d'ampliació de mitjans personals i econòmics.

Aquest acord té per objecte l'ampliació de trenta-un llocs de treball de funcionaris del cos superior d'Inspectors de Treball i Seguretat Social i de quatre llocs de treball de funcionaris del cos de Subinspectors d'Ocupació i Seguretat Social de l'oferta d'ocupació pública de 2009 i l'execució de sentències dictades per la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que afecten les retribucions de determinats llocs de treball.

Finalment, la disposició transitòria segona de l'Estatut d'autonomia de Catalunya i el Reial decret 1666/1980, de 31 de juliol, regulen el funcionament de la Comissió Mixta de Transferències, així com la forma i condicions a què han d'ajustar-se els traspassos de serveis de l'Estat a la Generalitat de Catalunya.

En virtut d'això, en compliment del que disposa la disposició transitòria segona de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, a proposta del ministre de Política Territorial i Administració Pública, i prèvia deliberació del Consell de Ministres en la reunió de 22 de juliol de 2011,

Disposo:

Article 1

S'aprova l'acord pel qual s'amplien els llocs de treball i els mitjans econòmics adscrits a les funcions i els serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 206/2010 de 26 de febrer, en matèria de Funció Pública Inspectora de la Inspecció de Treball i Seguretat Social, que es transcriu com a annex a aquest reial decret.

Article 2

En conseqüència, queden traspassats a la Generalitat de Catalunya els llocs de treball vacants i els crèdits pressupostaris corresponents en els termes que resulten del propi acord i de les relacions annexes 1 i 2.

Article 3

Aquesta ampliació de mitjans serà efectiva a partir de la data assenyalada a l'acord, sens perjudici que el Ministeri de Treball i Immigració produeixi fins llavors, si s'escau, els actes administratius necessaris per al manteniment dels serveis en el mateix règim i nivell de funcionament que tinguessin en el moment de l'adopció de l'acord.

Article 4

Els crèdits pressupostaris que es determinen, de conformitat amb la relació número 2 de l'annex, seran donats de baixa en els corresponents conceptes pressupostaris i transferits pel Ministeri d'Economia i Hisenda als conceptes habilitats a la secció 36 dels Pressupostos Generals de l'Estat, destinats a finançar el cost dels serveis assumits per les comunitats autònomes, una vegada es remetin al departament esmentat, per part del Ministeri de Treball i Immigració, els respectius certificats de retenció del crèdit, per donar compliment al que disposa la normativa vigent sobre Pressupostos Generals de l'Estat.

Disposició final única

Entrada en vigor

El present reial decret serà publicat simultàniament al BOE i al DOGC i entrarà en vigor el dia següent al de la seva publicació.

Madrid, 22 de juliol de 2011

Juan Carlos R.

Manuel Chaves González

Vicepresident del Govern de Política Territorial

i ministre de Política Territorial i Administració Pública

Annex

La senyora Pilar Andrés Vitoria i el senyor Joaquim Hortalà i Vallvé, secretaris de la Comissió Mixta de Transferències que preveu la disposició transitòria segona de la Llei orgànica de reforma de l'Estatut d'autonomia de Catalunya.

Certifiquen:

Que el Ple de la Comissió Mixta de Transferències Administració de l'Estat- Generalitat de Catalunya, en la reunió de 25 de febrer de 2010, va apoderar el president i el vicepresident d'aquesta perquè, sense necessitat de reunir-se de nou l'esmentada comissió i prèvia conformitat d'ambdues administracions, adoptessin el corresponent acord d'ampliació de mitjans personals i econòmics adscrits a les funcions i als serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 206/2010, de 26 de febrer, en matèria de Funció Pública Inspectora de la Inspecció de Treball i Seguretat Social, en els termes que a continuació s'expressen:

  1. Referència a les normes estatutàries i legals en les quals s'empara l'ampliació de mitjans

    El Reial decret 206/2010, de 26 de febrer, va aprovar l'acord sobre traspàs de funcions i serveis a la Generalitat de Catalunya en matèria de Funció Pública Inspectora de la Inspecció de Treball i Seguretat Social, amb efectes del dia 1 de març de 2010.

    Anteriorment a aquesta data, per Ordre TIN/1130/2009, de 29 d'abril, es van convocar processos selectius derivats de l'oferta d'ocupació pública de 2009 per a l'ingrés com a funcionaris en diverses places del cos de Subinspectors d'Ocupació i Seguretat Social, entre les quals quatre estan afectes als serveis traspassats pel Reial decret 206/2010, de 26 de febrer i que, per tant, han de ser incloses entre les que van ser traspassades a la Generalitat de Catalunya. Per Ordre TIN 1131/2009, de 29 d'abril, es va convocar el procés selectiu per a l'ingrés com a funcionaris al cos superior d'Inspectors de Treball i Seguretat Social, de les quals trenta-una estan afectes als serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 206/2010, de 26 de febrer.

    Així mateix, en virtut d'execució de sentències dictades per la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que afecten a les retribucions del personal prèvies a l'efectivitat del traspàs, procedeix ampliar els mitjans econòmics traspassats per adequar les valoracions del cost efectiu del traspàs a les sentències esmentades.

    Finalment, l'article 210.2.f) de l'Estatut d'autonomia de Catalunya estableix que correspon a la Comissió Mixta d'Afers Econòmics i Fiscals Estat-Generalitat acordar la valoració dels traspassos de funcions i serveis de l'Estat a la Generalitat.

    Sobre la base d'aquestes previsions estatutàries i legals, i manifestada la conformitat d'ambdues administracions, el president i el vicepresident de la Comissió Mixta de Transferències Administració de l'Estat-Generalitat de Catalunya han adoptat el corresponent acord d'ampliació de mitjans personals i econòmics traspassats en matèria de Funció Pública Inspectora de la Inspecció de Treball i Seguretat Social.

  2. Llocs de treball vacants que s'amplien

    En la relació adjunta número 1.1 es detallen els llocs de treball vacants objecte d'ampliació corresponents al cos d'Inspectors de Treball i Seguretat Social.

    En la relació adjunta número 1.2 es detallen els llocs de treball vacants objecte d'ampliació corresponents al cos de Subinspectors d'Ocupació i Seguretat Social.

    Per la Subsecretaria de Treball i Immigració es remetrà als òrgans corresponents de la Generalitat de Catalunya la documentació corresponent als llocs de treball vacants del cos superior d'Inspectors de Treball i Seguretat Social i del cos de Subinspectors d'Ocupació i Seguretat Social en les places que s'amplien a través del present acord.

  3. Valoració de les càrregues financeres corresponents a l'ampliació de mitjans

    De conformitat amb el que estableix l'article 210.2.f) de l'Estatut d'autonomia i el Reglament de la Comissió Mixta d'Afers Econòmics i Fiscals Estat-Generalitat, amb data 20 de juliol de 2011, la Subcomissió creada per acordar la valoració de l'ampliació dels mitjans traspassats a la Comunitat ha aprovat l'acord de valoració següent:

    1. La valoració provisional en valors de l'any base 2007 que correspon al cost efectiu anual dels mitjans que s'amplien a la Generalitat de Catalunya s'eleva a 1.379.348,21 euros. Aquesta valoració serà objecte de revisió en els termes establerts a l'article 21.1 de la Llei 22/2009, de 18 de desembre, per la qual es regula el sistema de finançament de les comunitats autònomes de règim comú i ciutats amb Estatut d'autonomia i es modifiquen determinades normes tributàries.

    2. El finançament, en euros de 2011, que correspon al cost efectiu anual de l'ampliació de mitjans traspassats, és el que es recull en la relació número 2.

    3. Transitòriament, fins que no es produeixi la revisió del Fons de Suficiència Global com a conseqüència de la incorporació a aquest del cost efectiu del traspàs, aquest cost es finançarà mitjançant la consolidació a la secció 36 dels Pressupostos Generals de l'Estat, dels crèdits relatius als diferents components d'aquest cost, pels imports que es determinin, susceptibles d'actualització pels mecanismes generals previstos en cada Llei de Pressupostos Generals de l'Estat.

    4. Com a lliurament per una sola vegada i sense que s'incorpori en el cost efectiu de l'ampliació de mitjans, es transfereix a la Generalitat de Catalunya amb càrrec a l'aplicació pressupostària 19.01.291A.120 i 121 del Ministeri de Treball i Immigració, dels Pressuposts Generals de l'Estat, la quantitat de 15.920,52 euros per finançar les diferències retributives reconegudes en concepte de complement de destinació i complement específic de tres inspectors de Treball i Seguretat Social des de l'1 de març de 2010 al 31 de juliol de 2011.

  4. Data d'efectivitat de l'ampliació de mitjans

    L'ampliació de mitjans objecte d'aquest acord tindrà efectivitat a partir de l'1 d'agost de 2011.

    I perquè consti, expedim la present certificació.

    Madrid, 20 de juliol de 2011

    Pilar Andrés Vitoria

    Joaquim Hortalà i Vallvé

    Secretaris de la Comissió Mixta

    Relació número 1

    Relació 1.1 Llocs de treball vacants dels inspectors de Treball i Seguretat Social que es traspassen a la Generalitat de Catalunya corresponents a l'oferta pública d'ocupació 2009

    C=Codi lloc RRHH MTIN; N=Nivell; D=Denominació; S=Sou; CD=Complement destinació; CE=Complement específic; PE=Paga extra; PA=Paga addicional; T=Total

    Retribucions anuals 2011
    Localitat Lloc C N D S CD CE PE PA T
    Barcelona 5223204 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Barcelona 5223205 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Barcelona 5223206 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Barcelona 5223207 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Barcelona 5223208 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Barcelona 5223209 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Barcelona 5223211 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Barcelona 5223212 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Barcelona 5223213 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Barcelona 5223214 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Barcelona 5223215 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Barcelona 5223216 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Barcelona 5223217 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Barcelona 5223218 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Barcelona 5223219 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Barcelona 5223220 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Barcelona 5223221 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Barcelona 5223222 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Girona 5223223 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Girona 5223224 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Girona 5223226 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Girona 5223187 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Girona 5223188 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Lleida 5223189 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Lleida 5223190 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Tarragona 5223191 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Tarragona 5223192 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Tarragona 5223193 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Tarragona 5223194 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Tarragona 5223195 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Tarragona 5223196 26 Inspector de Treball i Seguretat Social N26 13.308,60 8.378,40 10.746,48 2.765,12 1.791,08 36.989,68
    Totals 412.566,60 259.730,40 333.140,88 85.718,72 55.523,48 1.146.680,08
    Relació 1.2 Llocs de treball vacants dels subinspectors d'Ocupació i Seguretat Social que es traspassen a la Generalitat de Catalunya corresponents a l'oferta pública d'ocupació 2009

    Retribucions anuals 2011
    Localitat Lloc C N D S CD CE PE PA T
    Barcelona 5180455 23 Subinspector d'Ocupació i Seguretat Social 11.507,76 6.556,92 6.051,60 2.491,58 1.008,60 27.616,46
    Barcelona 5180456 23 Subinspector d'Ocupació i Seguretat Social 11.507,76 6.556,92 6.051,60 2.491,58 1.008,60 27.616,46
    Barcelona 5180457 23 Subinspector d'Ocupació i Seguretat Social 11.507,76 6.556,92 6.051,60 2.491,58 1.008,60 27.616,46
    Barcelona 5180458 23 Subinspector d'Ocupació i Seguretat Social 11.507,76 6.556,92 6.051,60 2.491,58 1.008,60 27.616,46
    Totals 46.031,04 26.227,68 24.206,40 9.966,32 4.034,40 110.465,84
    Relació número 2

    Valoració del cost efectiu de l'ampliació dels mitjans traspassats a la Generalitat de Catalunya en matèria de Funció Pública Inspectora de la Inspecció de Treball i Seguretat Social

    Secció 19: Ministeri de Treball i Immigració

    Servei 01 Ministeri i Subsecretaria

    Programa 291 A. Inspecció i Control de Seguretat Social i Protecció Social

    Capítol I. Despeses de Personal

Article 12

Funcionaris: 1.268.724,48 euros 2011.

(11.203.079)

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR