ORDRE INT/499/2006, de 25 d'octubre, per la qual s'estableixen els criteris de planificació de l'horari especial flexible que s'apliquen a les unitats de seguretat ciutadana de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

INT/499/2006, de 25 d'octubre, per la qual s'estableixen els criteris de planificaciÛ de l'horari especial flexible que s'apliquen a les unitats de seguretat ciutadana de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra.

MitjanÁant l'Ordre de 18 d'abril de 2000, es van establir els criteris de planificaciÛ de l'horari especial flexible i de l'horari especial partit que s'apliquen a les unitats de seguretat ciutadana de les comarques de desplegament del cos de mossos d'esquadra.

Per tal d'adaptar l'horari especial flexible que havia de regir a la unitat de seguretat ciutadana de la RegiÛ Policial Metropolitana Barcelona, es va dictar l'Ordre INT/414/2005, de 20 d'octubre, de modificaciÛ de l'Ordre de 18 d'abril esmentada.

En data 1 de novembre de 2006, la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra es desplega al VallËs Occidental i a diversos municipis del Baix Llobregat, completant la seva implantaciÛ a la RegiÛ Policial Metropolitana Nord, i prosseguint-la a la RegiÛ Policial Metropolitana Sud, d'acord amb el que estableix el Decret 19/2002, de 22 de gener, de reestructuraciÛ parcial de la DirecciÛ General de Seguretat Ciutadana.

D'altra banda, el Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra, en la sessiÛ del dia 24 d'octubre de 2006, ha aprovat un acord relatiu al rËgim horari, els premis per antiguitat, els vals menjadors i les retribucions, que inclou un nou model de quadrant horari de referËncia per a les unitats de seguretat ciutadana de tot el territori.

En conseq¸Ëncia, de conformitat amb la disposiciÛ final de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, i l'article 3.d) del Decret 157/1996, de 14 de maig, de determinaciÛ dels Úrgans que exerceixen les atribucions i les facultats atorgades al Departament de GovernaciÛ per la Llei 10/1994, d'11 de juliol,

Ordeno:

Article 1

En les unitats de seguretat ciutadana de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, la planificaciÛ de la jornada de treball en l'horari especial flexible a quË fa referËncia el Decret 146/1996, de 30 d'abril, pel qual s'aprova la jornada i l'horari de treball dels membres del cos de mossos d'esquadra, ha de respectar les garanties previstes en l'article 8 i concordants del Decret esmentat, i ha de preveure a mÈs la determinaciÛ de les seq¸Ëncies dels dies de treball i festius, el cÚmput de la jornada di‡ria i les franges d'incorporaciÛ i finalitzaciÛ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR