ORDRE AAR/553/2009, de 15 de desembre, per la qual es modifica l'Ordre AAR/62/2009, de 18 de febrer, per la qual es regula la gestió dels plans de reestructuració i reconversió de la vinya a Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyOrdre

ORDRE

AAR/553/2009, de 15 de desembre, per la qual es modifica l'Ordre AAR/62/2009, de 18 de febrer, per la qual es regula la gestió dels plans de reestructuració i reconversió de la vinya a Catalunya.

L'Ordre AAR/62/2009, de 18 de febrer, per la qual es regula la gestió dels plans de reestructuració i reconversió de la vinya a Catalunya, estableix al seu article 10 les possibles modificacions a realitzar en els plans aprovats. Les modificacions previstes no admeten increment de superfície dels plans aprovats, i aquest fet implica que la inclusió d'una nova persona viticultora a un pla de reestructuració i/o reconversió de la vinya aprovat comporta la baixa d'una superfície equivalent d'un altre viticultor. Així mateix, s'estableixen les condicions per a la modificació de mesures i accions incloses en cadascuna de les mesures del pla.

Donades les especials característiques actuals del sector i a l'efecte de facilitar la incorporació de joves d'entre 18 i 39 anys que s'acullin a les convocatòries de concessió de drets de la reserva de drets de Catalunya, i a proposta del sector vitivinícola representat a la Taula Sectorial de la Vinya i el Vi, de la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia, i de la Direcció General de Desenvolupament Rural i en ús de les atribucions que m'han estat conferides per la normativa vigent.

Ordeno:

Article 1

S'afegeixen dos nous paràgrafs a l'article 10 de l'Ordre AAR/62/2009, de 18 de febrer, per la qual es regula la gestió dels plans de reestructuració i reconversió de la vinya a Catalunya, el qual queda redactat de la manera següent:

.10.4 De manera excepcional, i a partir de la data de publicació d'aquesta Ordre, les persones joves agricultores a les quals, en la darrera convocatòria, se'ls hagi concedit drets de replantació procedents de la Reserva de drets de Catalunya podran incloure la superfície de drets concedida com mesures i accions no previstes als plans inicials.

.10.5 L'agregació o segregació de mesures incloses en un pla aprovat que no impliqui increment de la superfície o...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR