ORDRE AAM/189/2013, de 19 de juny, per la qual s'incrementa la quantia de l'Ordre AAM/298/2012, de 4 d'octubre, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts per al foment del plantejament i la redacció de projectes de recerca, desenvolupament i innovació (R+D+I) per al desenvolupament de noves tecnologies, productes i processos en el sector agrari i alimentari, es convoquen els corresponents a l'any 2012, i s'amplia el termini per a la seva execució i justificació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyOrdre

Mitjançant l’Ordre AAM/298/2012, de 4 d’octubre, es van convocar els ajuts per al foment del plantejament i la redacció de projectes de recerca, desenvolupament i innovació (R+D+I) corresponents a l’any 2012.

L’article 2.3 de la convocatòria preveu un import total de 519.480,50 euros per destinar a aquesta línia d’ajuts, que tenen caràcter de cofinançats amb el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER), d’acord amb el que preveu el Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2007-2013. Aquest pressupost ha resultat insuficient per atendre les sol·licituds presentades.

L’article 2.6 de la convocatòria estableix que el termini màxim per emetre la resolució i notificar-la per escrit a la persona sol·licitant és el comprès entre l’1 i el 31 de gener de 2013. I l’article 2.7 de la convocatòria estableix que les persones beneficiàries dels ajuts han de realitzar les actuacions i justificar-les com a màxim fins al 31 de juliol de 2013.

Atès que no ha estat possible emetre les corresponents resolucions corresponents dins del termini previst i que, per tant, el termini de justificació establert a l’Ordre serà insuficient per realitzar i justificar correctament les actuacions, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural considera necessari modificar el termini de justificació de l’ajut.

D’acord amb del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, és procedent incrementar la dotació inicial que estableix l’Ordre AAM/298/2012, de 4 d’octubre, d’ajuts per al foment del plantejament i la redacció de projectes de recerca, desenvolupament i innovació (R+D+I) corresponents a l’any 2012 i ampliar el termini de justificació de l’ajut.

Per tot això, a proposta de la Direcció General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, i en ús de les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

La dotació inicial per a la convocatòria 2012 que estableix l’Ordre AAM/298/2012, de 4 d’octubre, d’ajuts per al foment del plantejament i la redacció de projectes de recerca, desenvolupament i innovació (R+D+I), que era d’un import màxim de 519.480,50 euros, s’incrementa en 18.000,00 euros, amb una dotació final resultant de 537.480,50 euros, quantitat que constitueix el crèdit total efectivament disponible. L’aportació del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR