DECRET 263/2007, de 4 de desembre, pel qual es modifica el Decret 102/2005, de 31 de maig, de creació de la Comissió Interdepartamental del Pla integral del poble gitano i del Consell Assessor del Poble Gitano.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

263/2007, de 4 de desembre, pel qual es modifica el Decret 102/2005, de 31 de maig, de creació de la Comissió Interdepartamental del Pla integral del poble gitano i del Consell Assessor del Poble Gitano.

El Decret 421/2006, de 28 de novembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya atribueix al Departament de Governació i Administracions Públiques la competència en matèria d'acció comunitària.

El Decret 102/2005, de 31 de maig, de creació de la Comissió Interdepartamental del Pla integral del poble gitano i del Consell Assessor del Poble Gitano, va ser elaborat pel Departament de Benestar i Família que en aquell moment tenia atribuïdes les competències en aquesta matèria.

Els canvis d'atribucions de competències entre aquest dos departaments requereix la modificació de les disposicions normatives que regulen òrgans anteriorment adscrits al departament de Benestar i Família.

És per això que es modifica el Decret 102/2005, de 31 de maig, de creació de la Comissió Interdepartamental del Pla integral del poble gitano i del Consell Assessor del Poble Gitano, per tal d'adequar la seva adscripció al departament de Governació i Administracions Públiques.

A més, s'ha aprofitat per millorar algun aspecte de caràcter tècnic i per incorporar el deure de garantir la paritat de gènere en els òrgans que preveu el decret.

Per tot això, d'acord amb la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller de Governació i Administracions Públiques, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifiquen els articles 1, 3, 6, l'apartat 2 de l'article 7, l'apartat 3 de l'article 8 i la disposició addicional tercera del Decret 102/2005, de 31 de maig, de creació de la Comissió Interdepartamental del Pla integral del poble gitano i del Consell Assessor del Poble Gitano, i alhora s'afegeix una disposició addicional quarta, amb la qual cosa la redacció d'aquests articles és la següent:

.Article 1

.Objecte

.L'objecte d'aquest Decret és la creació de la Comissió Interdepertamental del Pla integral del poble gitano i el Consell Assessor del Poble Gitano, òrgans col·legiats encarregats d'elaborar i fer el seguiment del Pla integral del poble gitano, amb la composició, les funcions i el règim jurídic que es regulen en els articles següents, i que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR