ORDRE IRP/413/2009, de 10 de setembre, de determinació de les funcions de l'activitat policial que es poden dur a terme en els llocs de treball de les diferents categories del cos de mossos d'esquadra susceptibles de ser proveïts en la situació administrativa especial de segona activitat.

SecciónDiversos
EmisorDepartament D'Interior, Relacions Institucionals i Participacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IRP/413/2009, de 10 de setembre, de determinació de les funcions de l'activitat policial que es poden dur a terme en els llocs de treball de les diferents categories del cos de mossos d'esquadra susceptibles de ser proveïts en la situació administrativa especial de segona activitat.

Mitjançant el Decret 246/2008, de 16 de desembre, es va aprovar la regulació de la situació administrativa especial de segona activitat en el cos de mossos d'esquadra.

L'article 8 del Decret esmentat estableix que mitjançant una ordre de la persona titular del departament competent en matèria de seguretat pública s'han de determinar les funcions de l'activitat policial que es poden dur a terme en els llocs de treball de les diferents categories susceptibles de ser proveïts per persones funcionàries del cos de mossos d'esquadra en situació de segona activitat.

El mateix article indica que per al desenvolupament d'aquestes funcions policials s'hauran de tenir en compte les aptituds, la formació i l'escala de pertinença de les persones funcionàries en aquesta situació.

D'altra banda, la disposició addicional del Decret 246/2008, de 16 de desembre, esmentat, crea en el si del Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra una comissió permanent de caràcter paritari per al seguiment de les polítiques de segona activitat en el cos de mossos d'esquadra i de l'aplicació del mateix Decret, amb facultats de proposta i d'informe previ sobre aquesta matèria.

Vist l'informe de data 29 d'abril de 2009 de la comissió permanent de seguiment de les polítiques de segona activitat en el cos de mossos d'esquadra, i l'acord de la mateixa comissió d'identificació inicial d'un mínim de 500 llocs de treball susceptibles de ser proveïts per persones funcionàries del cos de mossos d'esquadra en la situació administrativa especial de segona activitat;

En conseqüència, atès l'informe favorable del Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra celebrat en data 8 de juny de 2009, i de conformitat amb la disposició final de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, i amb l'article 3.d) del Decret 157/1996, de 14 de maig, de determinació dels òrgans que exerceixen les atribucions i les facultats atorgades al Departament de Governació (actualment Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació) per la Llei 10/1994, d'11 de juliol,

Ordeno:

Article 1

Funcions

Les funcions que es poden dur...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR