DECRET 172/2006, de 18 de maig, pel qual s'estableix una línia d'ajuts als grups polítics amb representació parlamentària al Parlament de Catalunya per subvencionar les despeses ocasionades per l'explicació i divulgació de la reforma de l'Estatut d'autonomia de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

172/2006, de 18 de maig, pel qual s'estableix una línia d'ajuts als grups polítics amb representació parlamentària al Parlament de Catalunya per subvencionar les despeses ocasionades per l'explicació i divulgació de la reforma de l'Estatut d'autonomia de Catalunya.

Mitjançant el Decret 170/2006, de 18 de maig, s'ha convocat el referèndum sobre la reforma de l'Estatut d'autonomia de Catalunya.

Amb la finalitat d'ajudar els grups polítics a atendre les despeses realitzades amb motiu de l'explicació i divulgació del contingut de la reforma de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, es considera convenient establir una línia extraordinària de subvencions.

Aquest Decret es dicta a l'empara del que es disposa a l'article 22.2, lletra c), de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, que preveu que, amb caràcter excepcional i per raons acreditades d'interès públic, es puguin concedir subvencions amb caràcter directe. En aquest cas l'interès públic resta plenament acreditat tenint en compte l'objecte dels ajuts que es regulen en aquest Decret, així com la delimitació concreta dels seus beneficiaris i, sobretot, aquest caràcter de no permanent. El caràcter extraordinari no implica en cap cas que el règim jurídic al qual se sotmeten els ajuts esmentats sigui diferent a l'aplicable a la concessió i posterior control de la resta d'ajuts de la Generalitat de Catalunya.

A proposta dels consellers d'Economia i Finances i de Governació i Administracions Públiques, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Establiment i objecte dels ajuts

1.1 S'estableix una línia d'ajuts extraordinaris destinats a subvencionar les despeses ocasionades als grups polítics que hagin obtingut escons en les darreres eleccions al Parlament de Catalunya per la realització d'activitats d'informació, explicació i divulgació dels continguts de la reforma de l'Estatut d'autonomia de Catalunya.

1.2 Aquests ajuts, per una quantia màxima total de 4.399.835,46 d'euros, es faran efectius amb càrrec a la partida corresponent del pressupost del Departament de Governació i Administracions Públiques.

Article 2

Beneficiaris

Poden ser beneficiaris d'aquests ajuts els partits, federacions, coalicions o agrupacions d'electors que hagin obtingut escons al Parlament de Catalunya en les darreres eleccions autonòmiques. Els destinataris dels ajuts seran els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR