RESOLUCIÓ ASC/2830/2008, de 5 d'agost, de convocatòria per a la provisió, pel sistema de lliure designació, del lloc de secretari/ària del/de la secretari/ària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d'Acció Social i Ciutadania (convocatòria de provisió núm. ASC/020/08).

SecciónDiversos
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

ASC/2830/2008, de 5 d'agost, de convocatòria per a la provisió, pel sistema de lliure designació, del lloc de secretari/ària del/de la secretari/ària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d'Acció Social i Ciutadania (convocatòria de provisió núm. ASC/020/08).

D'acord amb el que preveuen el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un Text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública (DOGC núm. 2509, de 3.11.1997); el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya (DOGC núm. 2398, de 26.5.1997), i altres disposicions complementàries;

Vist que és vacant el lloc de secretari/ària del/de la secretari/ària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d'Acció Social i Ciutadania;

Vist que la Intervenció Delegada del Departament ha dut a terme el corresponent tràmit d'intervenció;

Atesa la vigent relació de llocs de treball del personal funcionari de l'Administració de la Generalitat;

Atesa la descripció del lloc a proveir, inclosa en el manual d'organització del Departament, aprovada en data 12 de novembre de 2001 i modificada en data 25 de juliol de 2008;

De conformitat amb l'article 80 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

Article 1

Convocar, pel sistema de lliure designació, el lloc de secretari/ària del/de la secretari/ària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d'Acció Social i Ciutadania que es detalla a l'annex 2, d'acord amb les bases que figuren a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

Article 2

Aprovar les bases de la convocatòria que figuren a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

Article 3

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, els interessats poden interposar, amb caràcter potestatiu, recurs de reposició, davant la consellera d'Acció Social i Ciutadania, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el DOGC, o bé recurs contenciós administratiu, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el DOGC, davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona, o potestativament el corresponent al lloc del seu domicili, d'acord amb el que preveuen els articles 8.2, 14 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Igualment, els interessats poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 5 d'agost de 2008

Carme Capdevila i Palau

Consellera d'Acció Social i Ciutadania

Annex 1

.1 Lloc de treball

Es convoca, pel sistema de lliure designació, el lloc de secretari/ària del/de la secretari/ària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d'Acció Social i Ciutadania, les característiques del qual són les que consten a l'apartat 1 de l'annex 2 d'aquesta convocatòria.

.2 Contingut funcional

El contingut funcional del lloc de treball a proveir i la descripció inclosos en el manual d'organització del Departament, aprovada en data 12 de novembre de 2001 i modificada en data 25 de juliol de 2008, són els que consten a l'apartat 4 de l'annex 2 d'aquesta convocatòria.

.3 Requisits de participació

3.1 Pot participar en aquesta convocatòria el personal funcionari que compleixi els requisits i les condicions que estableix la normativa vigent i, en concret, els que determina la relació de llocs de treball, d'acord amb el que consta a l'apartat 2 de l'annex 2 d'aquesta convocatòria, de conformitat amb el següent:

3.1.1 El personal funcionari esmentat pot trobar-se, respecte de l'Administració de la Generalitat, en qualsevol de les situacions administratives previstes en la normativa.

3.1.2 També podrà participar-hi el personal funcionari, no integrat, que presta serveis en l'Administració de la Generalitat, que pertanyi a cossos o escales del grup de titulació en què està classificat el lloc objecte de convocatòria, sempre que compleixi els requisits i les condicions exigits en la relació de llocs de treball.

Així mateix, podran participar-hi...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR