DECRET 382/2006, de 17 d'octubre, de creació del Programa per a la posada en funcionament de la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

382/2006, de 17 d'octubre, de creació del Programa per a la posada en funcionament de la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat.

El projecte de la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat es constitueix com el projecte de major dimensió i complexitat del pla d'infraestructures judicials que s'està desenvolupant en l'actualitat a Catalunya per part del Departament de Justícia.

La propera finalització de les obres i la successiva entrega dels edificis que composen l'equipament, que es durà a terme de manera esglaonada a partir de gener de 2007 i durant tot l'any, requereixen endegar tot un seguit d'actuacions necessàries per a l'entrada en funcionament de la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat, com ara l'equipament amb sistemes d'informació i comunicació, l'habilitació d'espais o la migració dels òrgans judicials actualment ubicats a les ciutats de Barcelona i de l'Hospitalet de Llobregat i que tindran la seva seu a la Ciutat de la Justícia.

A més, l'entrada en funcionament de la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat coincideix amb la implementació d'una nova organització dels serveis judicials originada pel nou model d'oficina judicial, la qual cosa suposa afegir una major complexitat a la ja de per si complexa operació d'entrada en funcionament de la infraestructura.

Aquesta complexitat de les actuacions que cal dur a terme per garantir l'adequada posada en funcionament de la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat fa necessària la creació d'un programa específic amb aquesta finalitat, al capdavant del qual hi haurà un director o una directora amb rang de director o directora general i dependència jeràrquica de la Secretaria General del Departament de Justícia, que concentri tota la seva actuació per garantir l'adequada posada en funcionament d'aquesta instal·lació, tot rebent la col·laboració de les unitats orgàniques del Departament amb competències concretes sobre els diversos àmbits funcionals que incideixen en aquest equipament i, en especial, de la Gerència Territorial de la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat, que li donarà ple suport.

De conformitat amb allò que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR