DECRET 222/1990, de 30 de juliol, pel qual es posen a disposició de la Universitat Pompeu Fabra determinats béns de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

La Llei 11/1990, de 18 de juny, de creació de la Universitat Pompeu Fabra, preveu, en la seva disposició 3, que la Universitat ha d'assumir la titularitat dels béns de domini públic de la Generalitat que siguin afectats al compliment de les seves finalitats, si bé aquesta assumpció de titularitat no es farà efectiva fins que no s'hagi constituït el Consell Social de la Universitat.

Sens perjudici d'aquesta demora en l'assumpció de la titularitat dels béns, es fa necessari posar a disposició de la Universitat Pompeu Fabra aquells béns immobles de domini públic de la Generalitat necessaris per al compliment de les seves finalitats.

En conseqüència, vist el que disposen la Llei 11/1990, de 18 de juny, i la Llei 11/1981, de 7 de desembre, i el Reglament per a la seva aplicació, a proposta dels consellers d'Economia i Finances i d'Ensenyament, i amb la deliberació prèvia del Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Es posa a disposició de la Universitat Pompeu Fabra l'immoble situat al carrer de Marc Aureli, núm. 22-36, de Barcelona, afectat al Departament d'Ensenyament.

Article 2

S'autoritza el Departament d'Ensenyament per posar a disposició de la Universitat Pompeu Fabra aquells béns, mobles o immobles, que en un futur adquireixi la Generalitat de Catalunya i s'afectin al referit Departament amb motiu de la creació de la Universitat esmentada, i per al desplegament inicial de les seves competències.

Article 3

3.1 L'ús al qual la Universitat Pompeu Fabra destinarà aquests béns serà el propi del servei públic universitari, que es realitza per mitjà de la docència, l'estudi i la recerca. 3.2 Si els béns posats a disposició de la Universitat Pompeu Fabra no es destinen a l'ús a què es refereix l'apartat anterior, el Departament d'Ensenyament podrà donar per resolta la cessió dels referits béns, que restaran afectats al propi Departament per als usos que li siguin necessaris o, en cas contrari, posats a disposició de la Direcció General del Patrimoni.

Article 4

Mentre la Universitat Pompeu Fabra tingui els béns esmentats a la seva disposició, li correspondrà l'adopció de les mesures que fixa l'article 28 del Reglament per a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR