DECRET 205/1991, d'1 d'octubre, pel qual es modifica i es precisa la regulació dels concursos de mèrits per proveir llocs de treball de funció inspectora, establerta en el Decret 163/1989, de 23 de juny, que regula la Inspecció d'Ensenyament.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

Atesa l'experiència obtinguda en el concurs de mèrits per proveir llocs de treball de la Inspecció d'Ensenyament, convocat en aplicació del Decret 163/1989, de 23 de juny, es considera convenient, en el marc de la Llei 17/1985, de 23 de juliol, de la funció pública de la Generalitat de Catalunya, i la Llei 30/1984, de 2 d'agost, de mesures per a la reforma de la funció pública, modificada per la Llei 23/1988, de 23 de juliol, precisar les fases i el procediment de realització dels concursos de mèrits per accedir a la Inspecció d'Ensenyament i establir un sistema que faciliti la mobilitat dels funcionaris que ja exerceixen la funció inspectora.

Per això, a proposta del conseller d'Ensenyament i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica el Decret 163/1989, de 23 de juny, pel qual es regula la Inspecció d'Ensenyament, en els termes que tot seguit s'expliciten:

  1. El títol de l'article 9 passa a ser "Accés, avaluació i mobilitat".

  2. L'article 9.2 queda redactat de la manera següent: "9.2 La convocatòria del concurs establirà els llocs de treball a proveir, la composició de la comissió de selecció i el barem de mèrits. Per a cada lloc de treball s'especificarà: "

  3. La denominació i descripció. "

  4. La delegació territorial i la localitat on tindrà la seu. "

  5. Les condicions específiques per aspirar a ocupar-lo. "

  6. El nivell de complement de destinació i el complement específic. "

  7. Els mèrits específics a valorar. "La comissió de selecció, la nomenarà el conseller d'Ensenyament i constarà de 5 o més membres, la meitat dels quals, com a mínim, seran designats per sorteig entre funcionaris que exerceixin la funció inspectora i tinguin un mínim de 6 anys d'antiguitat en l'exercici d'aquesta funció. "El concurs tindrà dues fases. En la primera fase es valoraran els mèrits acadèmics, els professionals, l'antiguitat com a funcionari docent i els altres mèrits que s'indiquin a la convocatòria. En la segona fase es valorarà un estudi presentat pel candidat sobre l'aspecte de la funció inspectora que estableixi la convocatòria i el resultat d'una entrevista que tractarà sobre aquest estudi i sobre els mèrits específics al·legats. La puntuació màxima a assignar en la segona fase no podrà superar el 60% de la puntuació màxima possible en la primera fase. Per ser seleccionat caldrà superar, en cada fase, la puntuació mínima que estableixi la convocatòria".

  8. S'afegeix un nou apartat a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR