ORDRE EDU/111/2007, de 23 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores del Premi nacional de poesia jove Miquel Martí i Pol, i es convoca per al curs 2006-2007.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/111/2007, de 23 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores del Premi nacional de poesia jove Miquel Martí i Pol, i es convoca per al curs 2006-2007.

.Us proposo de compartir el misteri dels ulls i del desig, perquè no hi hagi entre vosaltres i jo cap reducte vedat a la tendresa. Així ens seria possible viure junts l'àmbit dels somnis, vast i profund com una mar immensa, jo potser seré per a tots vosaltres més que un record i menys que una presència..

Amb aquestes paraules es va adreçar el poeta Miquel Martí i Pol a l'institut d'educació secundària de Cornellà que porta el seu nom.

El curs 1999-2000, l'IES Miquel Martí i Pol, de Cornellà de Llobregat, va instituir el Premi de poesia jove Miquel Martí i Pol, un premi adreçat als i a les joves poetes d'aquesta ciutat del Baix Llobregat. Una part important del premi consistia a visitar el poeta a casa seva, a Roda de Ter.

Les paraules del poeta, i la relació que mantenia amb el centre, han esperonat l'IES Miquel Martí i Pol a fer extensiu el premi, ja plenament consolidat a Cornellà de Llobregat, al conjunt de la comunitat lingüística catalana. Per aquest motiu, a partir del curs 2005-2006, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya pren el testimoni de l'IES Miquel Martí i Pol i institueix el Premi nacional de poesia jove Miquel Martí i Pol.

Per tot això, i de conformitat amb el que estableixen la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre;

A proposta de la Direcció General d'Innovació,

Ordeno:

Article 1

Aprovar les bases generals que han de regir les diferents convocatòries anuals del Premi nacional de poesia jove Miquel Martí i Pol, les quals consten com a annex a aquesta Ordre.

Article 2

Obrir convocatòria pública per a la concessió del Premi nacional de poesia jove Miquel Martí i Pol, corresponent al curs 2006-2007, que es regeix per les bases generals que consten a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

3.1 Per a la convocatòria del Premi nacional de poesia jove Miquel Martí i Pol corresponent al curs 2006-2007, es destina un import total màxim de 7.500,00 euros, despesa que anirà a càrrec a la posició pressupostària D/483000100/4230, centre gestor EN02, del pressupost de la Generalitat de Catalunya per al 2006, prorrogat per a l'any 2007.

3.2 La dotació del Premi nacional de poesia jove Miquel Martí i Pol serà com segueix:

  1. Per a l'alumnat guanyador en cadascuna de les categories:

    Un viatge de cinc...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR