ORDRE ARP/63/2002, de 6 de març, per la qual es convoca el Premi a la Innovació Tecnològica Agrària corresponent a l'any 2002.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ARP/63/2002, de 6 de març, per la qual es convoca el Premi a la Innovació Tecnològica Agrària corresponent a l'any 2002.

Les noves tecnologies constitueixen un instrument ineludible per incrementar la competitivitat de l'activitat agrària, per garantir-ne la qualitat i la seguretat de les produccions, la preservació ambiental i les bones pràctiques agràries.

Mitjançant l'Ordre de 31 de maig de 2001 (DOGC núm. 3424, de 5.7.2001), el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca va crear el Premi a la Innovació Tecnològica Agrària amb la finalitat de fomentar actuacions innovadores i capdavanteres que esdevinguin pautes pel que fa a la incorporació de tecnologia en el sector agrari a Catalunya i va convocar el corresponent a l'any 2001.

Valorats positivament els resultats aconseguits amb l'esmentada convocatòria d'aquest Premi, es considera convenient convocar-lo de nou l'any 2002.

En conseqüència, d'acord amb els principis de publicitat, concurrència i objectivitat, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Convocatòria

1.1 S'obre la convocatòria pública per a la concessió del Premi a la Innovació Tecnològica Agrària i es convoca el corresponent a l'any 2002.

1.2 El Premi està dotat amb la quantitat de 6.000 euros, que aniran a càrrec de la partida 226170500/4226 dels pressupostos del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca per a l'any 2002.

Article 2

Destinataris

El Premi està destinat a les empreses del sector agrari i a les seves entitats associatives que hagin introduït en el seu procés productiu elements tecnològics o de gestió innovadors, i hagin obtingut, com a conseqüència d'aquesta introducció, resultats beneficiosos pel que fa a l'economia, l'ergonomia, la qualitat, la seguretat o la sostenibilitat de les produccions.

Article 3

Candidatures

La candidatura per prendre part en la convocatòria i la documentació complementària a què fa referència l'article 4 d'aquesta Ordre s'adreçaran al conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca. En la candidatura es faran constar les dades següents: nom o raó social i NIF de l'empresa o entitat associativa agrària candidata, adreça, telèfon, nom de la persona que presenta la candidatura i la seva relació amb l'empresa o entitat associativa agrària.

Article 4

Termini i documentació

4.1 La candidatura ha d'anar acompanyada de la documentació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR