ORDRE ARP/249/2004, de 12 de juliol, per la qual es convoca el Premi a la Innovació Tecnològica Agrària corresponent a l'any 2004.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE ARP/249/2004, de 12 de juliol, per la qual es convoca el Premi a la InnovaciÛ TecnolÚgica Agr‡ria corresponent a l'any 2004.

Les noves tecnologies constitueixen un instrument ineludible per incrementar la competitivitat de l'activitat agr‡ria, per garantir la qualitat i la seguretat de les produccions, la preservaciÛ ambiental i les bones pr‡ctiques agr‡ries.

MitjanÁant l'Ordre de 31 de maig de 2001 (DOGC n˙m. 3424, de 5.7.2001), el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca va crear i convocar el Premi a la InnovaciÛ TecnolÚgica Agr‡ria amb la finalitat de fomentar actuacions innovadores i capdavanteres que esdevinguin pautes pel que fa a la incorporaciÛ de tecnologia en el sector agrari a Catalunya, i amb l'Ordre de 4 d'abril de 2003 (DOGC n˙m. 3864, de 14.4.2003), va convocar l'ediciÛ corresponent a l'any 2003.

Valorats positivament els resultats aconseguits amb les esmentades convocatÚries d'aquest Premi, es considera convenient convocar-lo de nou l'any 2004.

En conseq¸Ëncia, d'acord amb els principis de publicitat, concurrËncia i objectivitat, i en ˙s de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

ConvocatÚria

1.1††S'obre la convocatÚria p˙blica per a la concessiÛ del Premi a la InnovaciÛ TecnolÚgica Agr‡ria i es convoca el corresponent a l'any 2004.

1.2††El Premi est‡ dotat amb la quantitat de 6.000 euros, que aniran a c‡rrec de la partida 1703D/226170500/4226 dels pressupostos del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca condicionat a l'existËncia de crËdit suficient i adequat en el projecte de pressupost 2005 de la Generalitat de Catalunya.

Article 2

Destinataris

El Premi est‡ destinat a les empreses del sector agrari, les seves entitats associatives i les empresestecnolÚgiques que hagin introduÔt en el seu procÈs productiu elements tecnolÚgics o de gestiÛ innovadors, i que com a conseq¸Ëncia d'aquesta introducciÛ, hagin obtingut resultats beneficiosos pel que fa a l'economia, l'ergonomia, la qualitat, la seguretat o la sostenibilitat de les produccions.

Article 3

Candidatures

La candidatura per prendre part en la convocatÚria i la documentaciÛ complement‡ria a quË fa referËncia l'article 4 d'aquesta Ordre s'adreÁaran al conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca. La candidatura es presentar‡ en el formulari que a aquest efecte es trobar‡ a les oficines comarcals i a la p‡gina web del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR