ORDRE REP/444/2005, d'11 de novembre, per la qual es convoca el I Premi Josep Maria Vilaseca i Marcet de l'Institut d'Estudis Autonòmics per a estudis sobre autonomia política i federalisme.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Sanitat i Seguretat Social
Rango de LeyOrdre

ORDRE

REP/444/2005, d'11 de novembre, per la qual es convoca el I Premi Josep Maria Vilaseca i Marcet de l'Institut d'Estudis Autonòmics per a estudis sobre autonomia política i federalisme.

Segons el que disposa el Decret 383/1984, de 22 de desembre, modificat pel Decret 122/2000, de 20 de març, l'Institut d'Estudis Autonòmics del Departament de Relacions Institucionals i Participació té la funció de promoure l'estudi i la recerca sobre les autonomies polítiques territorials a l'Estat espanyol i a l'estranger en els aspectes constitucional, polític, econòmic, social i administratiu, amb especial atenció al règim d'autonomia de Catalunya.

Per això, atès el que disposa el capítol 9 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, a proposta de l'Institut d'Estudis Autonòmics i en ús de les facultats que em confereix l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Aprovar les bases reguladores del I Premi Josep Maria Vilaseca i Marcet de l'Institut d'Estudis Autonòmics per a estudis sobre autonomia política i federalisme, que consten a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 2

2.1 Convocar el I Premi Josep Maria Vilaseca i Marcet de l'Institut d'Estudis Autonòmics per a estudis sobre autonomia política i federalisme, corresponent a l'any 2006.

2.2 El termini de presentació de sol·licituds començarà l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al DOGC i expirarà el 15 de setembre de 2006.

Article 3

La dotació del premi és de 24.000 euros, inclosos els impostos que siguin pertinents aplicar i resta condicionada a l'existència de crèdit adequat i suficient en l'aplicació pressupostària D/480000100/1211 o partida equivalent del pressupost per a l'any 2006.

Article 4

Correspon al director de l'Institut d'Estudis Autonòmics l'atorgament del premi que preveu aquesta convocatòria.

Barcelona, 11 de novembre de 2005

Joan Saura i Laporta

Conseller de Relacions Institucionals

i Participació

Annex

Bases del premi

.1 Règim jurídic

El règim jurídic aplicable a aquest premi és el que preveu el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya; la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR