ORDRE GRI/284/2011, de 18 d'octubre, per la qual s'aproven les bases reguladores del Premi Josep Maria Vilaseca i Marcet, i es convoca la quarta edició corresponent a l'any 2012.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyOrdre

ORDRE

GRI/284/2011, de 18 d'octubre, per la qual s'aproven les bases reguladores del Premi Josep Maria Vilaseca i Marcet, i es convoca la quarta edició corresponent a l'any 2012.

El Premi Josep Maria Vilaseca i Marcet va ser creat amb la finalitat de promoure l'estudi científic de temes relacionats amb l'autonomia política i el federalisme.

Segons el que disposa el Decret 326/2011, de 26 d'abril, de reestructuració del Departament de Governació i Relacions Institucionals, l'Institut d'Estudis Autonòmics té la funció de promoure l'estudi i la recerca sobre les autonomies polítiques territorials a l'Estat espanyol i a l'estranger en els aspectes constitucional, polític, econòmic, social i administratiu, amb especial atenció al règim d'autonomia de Catalunya.

Per això, atès el que disposa el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, a proposta del director de l'Institut d'Estudis Autonòmics i en ús de les facultats que em confereix l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Convocar el IV Premi Josep Maria Vilaseca i Marcet de l'Institut d'Estudis Autonòmics per a estudis sobre autonomia política i federalisme corresponent a l'any 2012.

Article 2

Aprovar les bases reguladores del Premi Josep Maria Vilaseca i Marcet de l'Institut d'Estudis Autonòmics per a estudis sobre autonomia política i federalisme, que consten a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

La dotació del premi és de 20.000 euros i resta condicionada a l'existència de crèdit adequat i suficient en l'aplicació pressupostària GO01D/483000100/1210/0000, o partida equivalent del pressupost per a l'any 2012, de la Generalitat de Catalunya.

Article 4

4.1 Les persones sol·licitants han de presentar la documentació requerida prevista a la base 4 de l'annex d'aquesta Ordre al registre de l'Institut d'Estudis Autonòmics, sens perjudici del que estableix l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

4.2 El termini de presentació de sol·licituds comença l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre en el DOGC i expira el 15 de setembre de 2012.

Article 5

Correspon al director de l'Institut d'Estudis Autonòmics atorgar el Premi que preveu aquesta convocatòria.

Article 6

Aquesta Ordre entra en vigor l'endemà de la seva publicació en el DOGC.

Contra l'acte de convocatòria, que exhaureix la via administrativa, i les bases reguladores, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de la data de publicació al DOGC.

Amb caràcter previ, contra l'acte de convocatòria, les persones interessades poden interposar recurs de reposició davant la consellera de Governació i Relacions Institucionals, en el termini d'un mes a comptar de la data de publicació al DOGC.

Barcelona, 18 d'octubre de 2011

Joana Ortega i Alemany

Consellera de Governació i Relacions Institucionals

Annex

Bases reguladores del Premi Josep Maria Vilaseca i Marcet

—1 Objecte

Aquestes bases tenen per objecte regular el Premi Josep Maria Vilaseca i Marcet de l'Institut d'Estudis Autonòmics per a estudis...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR