ORDRE IUE/31/2010, de 20 de gener, per la qual es modifica el termini de presentació de sol·licituds de l'Ordre IUE/536/2009, de 3 de desembre, per la qual es convoquen els Premis de la Generalitat de Catalunya a la Iniciativa Comercial i els Premis de la Generalitat de Catalunya als Establiments Comercials Centenaris.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IUE/31/2010, de 20 de gener, per la qual es modifica el termini de presentació de sol·licituds de l'Ordre IUE/536/2009, de 3 de desembre, per la qual es convoquen els Premis de la Generalitat de Catalunya a la Iniciativa Comercial i els Premis de la Generalitat de Catalunya als Establiments Comercials Centenaris.

Atès que el termini de presentació de sol·licituds en l'Ordre IUE/536/2009, de 3 de desembre, es preveu que finalitzi el 29 de gener de 2010 i, amb la voluntat d'ampliar el termini per tal que els candidats puguin disposar d'un període més ampli per presentar els seus projectes d'acord amb l'esmentada Ordre, és procedent modificar el termini de presentació de sol·licituds.

En conseqüència, a proposta de la directora general de Comerç, i en ús de les atribucions legals que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

Es modifica l'article 3 de l'Ordre IUE/536/2009, de 3 de desembre, per la qual es convoquen els Premis de la Generalitat de Catalunya a la Iniciativa Comercial i els Premis de la Generalitat de Catalunya als Establiments Comercials Centenaris, que queda redactat de la manera següent:

. Per a la convocatòria de 2009 el termini de presentació de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR