LLEI 15/1981, de 24 de desembre, d'aprovació del Pressupost d'explotació i capital de l'Institut Català del Sòl de l'any 1981.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyLlei

EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

Sia notori a tots els ciutadans que el Parlament de Catalunya ha aprovat i jo, en nom del Rei i d'acord amb el que estableix l'article 33.2 de l'Estatut d'Autonomia, promulgo la següent

LLEI

La Llei 4/1980, de 16 de desembre, creà l'Institut Català del Sòl, Organisme Autònom, amb personalitat jurídica pròpia, adscrit al Departament de Política Territorial i Obres Públiques. Un dels seus objectius és el de dur a terme les tasques tècniques i econòmiques requerides pel desenvolupament de la gestió urbanística i ésser instrument de Política del sòl destinat a atendre necessitats col·lectives d'aquest. Per a la consecució dels esmentats objectius, l'Institut Català del Sòl pot utilitzar els instruments de dret Públic i de dret privat propis de les entitats autònomes i, entre d'altres, el d'adquirir, posseir, reivindicar, permutar i gravar tota classe de béns, concertar crèdits, celebrar contractes i obligar-se. Per la Llei del 22 d'abril de 1981 del Parlament de Catalunya foren aprovats els pressupostos de la Generalitat i dels seus Organismes Autònoms, sense incloure-hi els de l'Institut Català del Sòl, ja que en la data de presentació del Projecte de la Llei de Pressupostos al Parlament de Catalunya no havia estat creat encara l'Institut Català del Sòl. Posteriorment, constituït l'Institut i elaborat el seu Pressupost en la forma que estableix l'article 5.1 de la seva Llei de creació, i per tal d'incorporar l'esmentat Pressupost de l'Institut Català del Sòl als generals de la Generalitat, el Parlament aprova la següent Llei:

Article 1

S'aprova el Pressupost d'Explotació i Capital de l'Institut Català del Sòl de l'any 1981 amb unes dotacions per un import total de dos mil nou-cents cinquanta-quatre milions cinc-centes vuit mil sis-centes vint-i-nou (2.954.508.629) pessetes i uns mitjans per un import total de dos mil nou-cents cinquanta quatre milions cinc-centes vuit mil sis-centes vint-i-nou (2.954.508.629) pessetes tal com es desglossa en l'annex.

Article 2

S'autoritza l'Institut Català del Sòl a emetre Deute Públic per dos mil milions de pessetes (2.000.000.000) per al finançament de les inversions reals que s'assenyalen en el seu Programa d'Actuació per a 1981-1982.

Article 3

S'autoritza el Conseller d'Economia i Finances perquè efectuï la remodelació de la Secció pressupostària corresponent al Departament de Política Territorial i Obres Públiques en funció del Pressupost aprovat per a l'Orgamisme Autònom.

Article 4

En el càlcul del preu de venda de les alienacions d'Inversions reals que s'efectuïn s'imputaran els corresponents costos d'explotació de l'Institut Català del Sòl.

DISPOSICIÓ FINAL Per tant, ordeno que tots els ciutadans als quals sigui d'aplicació aquesta Llei cooperin al seu compliment i que els Tribunals i les Autoritats als quals pertoqui la facin complir.

Barcelona, 24 de desembre de 1981

JORDI PUJOL President de la Generalitat de Catalunya

RAMON TRIAS I FARGAS Conseller d'Economia i Finances

(Vegeu quadres a les pàgs. 1856-1857)

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR