ORDRE AAR/228/2010, de 9 d'abril, per la qual es modifiquen les bases reguladores de la línia de préstecs destinats al foment d'inversions en explotacions agràries per a la implantació d'instal·lacions de reg d'alta eficiència en l'interior de finques particulars, convocada per l'Ordre AAR/108/2010, de 24 de febrer.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyOrdre

ORDRE

AAR/228/2010, de 9 d'abril, per la qual es modifiquen les bases reguladores de la línia de préstecs destinats al foment d'inversions en explotacions agràries per a la implantació d'instal·lacions de reg d'alta eficiència en l'interior de finques particulars, convocada per l'Ordre AAR/108/2010, de 24 de febrer.

Mitjançant l'Ordre AAR/108/2010, de 24 de febrer, es van establir les bases reguladores de la línia de préstecs destinats al foment d'inversions en explotacions agràries per a la implantació d'instal·lacions de reg d'alta eficiència en l'interior de finques particulars, i es va convocar la corresponent a l'any 2010. Entre d'altres extrems aquestes bases reguladores estableixen el termini màxim de formalització dels préstecs amb l'Institut Català de Finances (ICF).

El dia 3 de març de 2010 el Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural va signar amb l'ICF el Conveni de col·laboració per a la creació d'instruments financers, mitjançant l'atorgament de préstecs directes per al finançament d'inversions en explotacions agràries per a la implantació d'instal·lacions de reg d'alta eficiència a l'interior de finques particulars on s'ha establert un termini diferent per a la tramitació de les operacions amb l'ICF.

Per tant, es considera necessari modificar el termini màxim a l'Institut Català de Finances (ICF) per adaptar-lo al que s'ha establert en l'esmentat conveni signat pel DAR i l'ICF.

D'acord amb l'article 92 del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, a proposta de la Direcció General de Desenvolupament Rural, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

Es modifica l'apartat 8.7 de l'annex de l'Ordre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR