ORDRE TES/371/2011, de 22 de desembre, sobre revisió dels preus aplicables a determinats serveis ferroviaris regionals de transport de viatgers.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyOrdre

ORDRE

TES/371/2011, de 22 de desembre, sobre revisió dels preus aplicables a determinats serveis ferroviaris regionals de transport de viatgers.

Mitjançant el Reial decret 1598/2010, de 26 de novembre, de traspàs a la Generalitat de Catalunya de les funcions de l'Administració general de l'Estat corresponents als serveis ferroviaris regionals de transport de viatgers sobre la xarxa d'ample ibèric de la xarxa ferroviària d'interès general, es va aprovar l'Acord de la Comissió Mixta prevista a la disposició transitòria segona de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, de 17 de novembre de 2010, pel qual es traspassen a la Generalitat de Catalunya les funcions de l'Administració general de l'Estat corresponents als serveis ferroviaris regionals esmentats.

Entre les funcions assumides per la Generalitat de Catalunya com a conseqüència de l'Acord citat es troba determinar les tarifes i els preus aplicables al servei.

Els increments dels costos produïts en l'explotació d'aquests serveis públics ferroviaris fan necessari l'actualització dels preus aplicables.

Per tot això exposat, ateses les competències de la Generalitat de Catalunya en relació amb els serveis ferroviaris esmentats,

Ordeno:

Article únic

—1 Els preus aplicables per l'any 2012 als serveis ferroviaris regionals de transport de viatgers actualment gestionats per Renfe-Operadora resten fixats en la forma i les quanties que s'especifiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

—2 Aquests preus són d'aplicació a partir del dia 1 de gener de 2012.

Barcelona, 22 de desembre de 2011

Lluís Recoder i Miralles

Conseller de Territori i Sostenibilitat

Annex

Preu dels títols de transport propis de Renfe-Operadora, de caire regular, vigents als serveis regionals de Rodalies de Catalunya durant l'exercici 2012

Bitllet senzill: títol de transport vàlid per realitzar un sol viatge. Validesa: durant les dues hores següents a la seva expedició o per al tren especificat al bitllet.

Anada i tornada (dos viatges): el preu equival al de dos bitllets senzills. Validesa: viatge d'anada durant les dues hores següents a la seva expedició o per al tren especificat al bitllet; el viatge de tornada serà vàlid fins a la finalització del servei regular l'endemà de la seva emissió.

Abonament 10 viatges (Bono 10 / Bono Exprés): abonament per a deu viatges senzills. Aquest títol de transport no és nominatiu. Pot ser utilitzat per més d'un viatger simultàniament, sempre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR