ORDRE PRE/389/2005, de 13 de setembre, per la qual s'estableixen els preus públics de les activitats de formació permanent i de formació complementària de l'INEFC.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyOrdre

ORDRE PRE/389/2005, de 13 de setembre, per la qual s'estableixen els preus públics de les activitats de formació permanent i de formació complementària de l'INEFC.

Els centres de Barcelona i de Lleida de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC) realitzen estudis de formació permanent adreçats en part al reciclatge dels i de les professionals de l'educació física i l'esport, per contribuir a la millora de la seva qualitat en l'exercici professional i en l'acció pedagògica que desenvolupen, i que inclouen, també, cursos de formació bàsica que possibiliten la introducció dels i de les estudiants universitaris i el públic en general al món de l'activitat física i l'esport, i cursos monogràfics i seminaris per aprofundir en determinades matèries. També duen a terme activitats de formació complementària al currículum acadèmic, adreçades exclusivament a l'alumnat dels centres de l'INEFC.

Atès que l'INEFC ha procedit a reorganitzar la seva oferta de cursos, la qual cosa s'ha fet tenint en compte el grau d'especialització que els interessats assoliran, així com a fixar els preus mínims i màxims que podran tenir les activitats organitzades per l'INEFC de formació complementària al currículum acadèmic, és necessari derogar els preus públics vigents en l'actualitat dels diferents tipus de cursos de formació permanent que s'imparteixen als centres de Barcelona i Lleida de l'INEFC i procedir a crear els preus públics de la nova oferta formativa de l'INEFC.

El Decret legislatiu 1/2000, de 31 de juliol, pel qual s'aprova el Text únic de la Llei de l'esport, estableix en el seu article 45 que l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya és un centre d'ensenyament superior per a la formació, l'especialització i el perfeccionament de diplomats, diplomades i llicenciats i llicenciades en educació física i esport, i també per a la investigació científica i la divulgació dels seus treballs o estudis.

A proposta de l'INEFC, vist l'informe favorable de la intervenció, i d'acord amb l'article 23 de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Les activitats de formació que es regulen en aquesta Ordre són aquelles referides a cursos de formació permanent, que inclouen cursos de formació bàsica, monogràfics, seminaris i altres activitats. També hi són incloses les activitats de formació complementària al currículum acadèmic dels centres de l'INEFC...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR