ORDRE ARP/23/2002, de 28 de gener, de modificació de l'Ordre de 6 de setembre de 2000, per la qual s'estableixen les normes i els procediments de regulació del potencial de producció vitícola a Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ARP/23/2002, de 28 de gener, de modificació de l'Ordre de 6 de setembre de 2000, per la qual s'estableixen les normes i els procediments de regulació del potencial de producció vitícola a Catalunya.

L'aplicació de l'Ordre de 6 de setembre de 2000, per la qual s'estableixen les normes i els procediments de regulació del potencial de producció vitícola a Catalunya (DOGC núm. 3224, de 13.9.2002), ha posat de manifest la conveniència de modificar-ne determinats aspectes que tenen una incidència directa en l'actual producció vitícola.

Valorades les propostes del sector vitícola de Catalunya representat a la Taula Sectorial de la Vinya i el Vi;

Per tot això, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

Es modifica l'Ordre de 6 de setembre de 2000, d'acord amb el que s'especifica a continuació.

-1 Es modifica l'article 2.4, el qual queda redactat de la manera següent:

'2.4 Els drets de nova plantació els haurà d'utilitzar el productor a qui se li hagin assignat abans que finalitzi la segona campanya següent a aquella en la qual el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca va concedir el dret, i per les superfícies i finalitats preestablertes a la sol·licitud.'

-2 S'afegeixen dos nous apartats a l'article 2:

'2.5 Es podran concedir drets de nova plantació, en funció de les sol·licituds presentades pels interessats, en els supòsits següents:

'a) Experimentació vitícola, amb l'informe favorable i el compromís de seguiment tècnic amb l'INCAVI.

'b) Cultiu de vinyes mares d'empelts, amb l'informe tècnic favorable de la unitat de seguiment i control del material vegetal.

'c) Superfícies destinades a plantacions en el marc de mesures de concentració parcel·laria o mesures d'expropiació per causa d'utilitat pública.

'2.6 La resolució d'aquests expedients de nova plantació de vinya correspondrà al director general de Producció Agrària i Innovació Rural que, en el termini de sis mesos des de la sol·licitud, resoldrà sobre la conveniència o no de l'autorització de la plantació projectada.'

-3 El segon paràgraf de l'article 3.3 queda redactat de la manera següent:

'L'incompliment de l'obligació de l'arrencada en el termini abans assenyalat, comportarà l'execució de l'aval, així com la sanció que correspongui d'acord amb el que estableix el Reglament CE 1493/1999, del Consell, i en els termes que preveu l'article 3.2 del Reial decret 1472/2000, de 4 d'agost, sens perjudici de la possible execució...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR