RESOLUCIÓ MAH/2284/2009, de 27 de juliol, de convocatòria del procés selectiu de nou accés per proveir set places en règim de personal laboral fix i de personal laboral fix de caràcter discontinu (convocatòria núm. L004/08).

SecciónDiversos
EmisorDepartament de Medi Ambient i Habitatge
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

MAH/2284/2009, de 27 de juliol, de convocatòria del procés selectiu de nou accés per proveir set places en règim de personal laboral fix i de personal laboral fix de caràcter discontinu (convocatòria núm. L004/08).

Atès l'Acord de Govern de 16 de desembre de 2008, pel qual s'aprova l'oferta d'ocupació pública parcial per a l'any 2009 de 9 places de personal laboral fix dels departaments de la Vicepresidència i de Medi Ambient i Habitatge, publicat al DOGC núm. 5295, de 13.1.2009;

Atès el que estableixen el VI Conveni col·lectiu únic d'àmbit de Catalunya del personal laboral de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i la resta de disposicions que siguin d'aplicació;

Atesos la Llei 1/1998, de 7 de gener, de política lingüística, i el Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya;

Atesa la relació de llocs de treball vigent de personal laboral de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

Vist que la Intervenció Delegada del Departament ha dut a terme el corresponent tràmit d'intervenció;

En ús de les competències que m'atribueix l'article 22.5 del VI Conveni col·lectiu únic d'àmbit de Catalunya del personal laboral de la Generalitat de Catalunya, i d'acord amb el que estableix l'article 80 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat,

Resolc:

Article únic

Convocar el procés selectiu de nou accés per cobrir set places en règim de personal laboral fix i personal laboral fix de caràcter discontinu del Departament de Medi Ambient i Habitatge (convocatòria núm. L004/08), les quals s'especifiquen a l'annex 2, de conformitat amb les bases que figuren a l'annex 1 d'aquesta Resolució i d'acord amb el programa de temes indicat a l'annex 3.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs potestatiu de reposició davant el secretari general del Departament de Medi Ambient i Habitatge en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, o directament recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveuen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener, i l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 27 de juliol de 2009

Eduard Pallejà i Sedó

Secretari general

Annex 1

Bases de la convocatòria

.1 Normes generals

1.1 Es convoca el procés selectiu de nou accés per proveir set places de personal laboral fix i personal laboral fix de caràcter discontinu del Departament de Medi Ambient i Habitatge.

Els llocs de treball objecte d'aquesta convocatòria, així com les funcions que els corresponen, es detallen a l'annex 2 d'aquesta Resolució.

1.2 La realització d'aquest procés selectiu s'ajusta al que estableixen el VI Conveni col·lectiu únic d'àmbit de Catalunya del personal laboral de la Generalitat de Catalunya; la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut bàsic de l'empleat públic; el Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, quant a les taxes d'inscripció en les convocatòries per a la selecció de personal; la Llei 1/1998, de 7 de gener, de política lingüística; el Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya; l'Ordre PRE/228/2004, de 21 de juny, sobre els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística, modificada per l'Ordre VCP/13/2007, de 24 de gener, i per l'Ordre VCP/17/2008, de 14 de gener; el Decret 389/1996, de 2 de desembre, pel qual es regula l'accés dels ciutadans dels estats membres de la Unió Europea a la funció pública de l'Administració de la Generalitat; i el Decret 66/1999, de 9 de març, sobre l'accés a la funció pública de les persones amb discapacitat i dels equips de valoració multiprofessional, i aquestes bases.

1.3 Les persones aspirants han d'acreditar al llarg del procés selectiu el coneixement de la llengua catalana, tant en l'expressió oral com en l'escrita, en el grau adequat a les funcions pròpies de les places convocades.

1.4 Les persones aspirants admeses en el procés selectiu que no tinguin la nacionalitat espanyola han d'acreditar el coneixement de la llengua castellana, tant en l'expressió oral com en l'escrita, en el grau adequat a l'exercici de les funcions pròpies de les places convocades.

.2 Requisits de participació a la convocatòria

2.1 Per ser admeses en el procés selectiu, les persones aspirants han de complir els requisits següents:

2.1.1 Tenir la nacionalitat espanyola o la d'un dels altres estats membres de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut dels tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors.

També podran ser admesos el cònjuge, els descendents i els descendents del cònjuge, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret i, pel que fa als descendents, siguin menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat però visquin a càrrec dels progenitors.

D'acord amb la Llei orgànica 4/2000, d'11 de gener, sobre drets i llibertats de les persones estrangeres a Espanya i la seva integració social, reformada per la Llei orgànica 8/2000, de 22 de desembre, les persones estrangeres no comunitàries ni assimilades residents a Espanya podran participar, d'acord amb els principis constitucionals d'igualtat, mèrit, capacitat i publicitat, en les convocatòries d'accés, sempre que reuneixin els requisits exigits a la convocatòria i els que siguin exigits en la normativa vigent.

2.1.2 Haver complert 16 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.

2.1.3 Posseir o estar en condició d'obtenir, de conformitat amb allò previst a l'article 19.3 del VI Conveni col·lectiu únic, el nivell de titulació acadèmica del grup D: títol de graduat/ada en educació secundària, graduat/ada escolar, tècnic/a corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic/a auxiliar corresponent a formació professional de 1r grau o equivalent.

Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, cal disposar de la corresponent homologació del Ministeri de Ciència i Innovació o del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

2.1.4 Satisfer els drets d'examen.

2.1.5 Posseir la capacitat física i psíquica necessària per a l'exercici de les funcions pròpies dels llocs de treball convocats.

2.1.6 No estar inhabilitat/ada per a l'exercici de les funcions públiques ni estar separat/ada mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol administració pública. Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran d'acreditar, mitjançant declaració jurada o promesa, que no estan sotmeses a cap sanció disciplinària o condemna penal que els impedeixi l'accés a la funció pública en el seu estat d'origen.

2.2 Les persones aspirants, d'acord amb els llocs als quals opten, han d'estar en possessió de la titulació requerida per a l'accés al grup professional de què es tracti, sens perjudici del que determina la disposició transitòria 4 del VI Conveni, respecte a les ofertes d'ocupació públiques 2004-2008 per al personal laboral temporal contractat amb anterioritat a l'entrada en vigor del IV Conveni col·lectiu únic (20.11.1998).

El personal laboral que presti els seus serveis professionals a l'Administració de la Generalitat amb un contracte de treball de caràcter temporal subscrit bé en raó de la seva titulació, bé per la seva capacitat provada en el desenvolupament professional, vigent en data 20 de novembre de 1998, podrà participar en aquesta convocatòria si en el supòsit de no reunir el requisit establert a la base 2.1.3 disposa de capacitat professional provada en relació amb la plaça a què opti, i reuneix la resta de requisits d'aquesta convocatòria.

A aquests efectes, s'entendrà com a capacitat provada l'experiència professional en el desenvolupament de les funcions pròpies del lloc, adquirida en activitats professionals anteriors i demostrada durant el període de prova previst a la base 12 de la convocatòria.

2.3 Aquests requisits s'han de complir el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds i s'han de continuar complint fins a la data d'inici de la relació laboral fixa.

.3 Sol·licituds

3.1 Les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria s'han d'adreçar al secretari general del Departament de Medi Ambient i Habitatge (av. Diagonal, 523-525, 08029 Barcelona), formalitzades segons model normalitzat, d'acord amb les instruccions que figuren a l'annex 6.

3.2 Aquestes sol·licituds són a disposició de les persones interessades al Servei de Personal de la Direcció de Serveis del Departament de Medi Ambient i Habitatge i en els registres de les unitats les adreces dels quals s'indiquen a l'annex 5, i també al web d'Internet següent: http://mediambient.gencat.net/cat/el_medi/parcs_de_catalunya.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR