RESOLUCIÓ VCP/331/2010, de 4 de febrer, de convocatòria del procés selectiu de nou accés per proveir una plaça en règim de personal laboral fix del Departament de la Vicepresidència (convocatòria núm. L006/07).

SecciónDiversos
EmisorDepartament de la Vicepresidencia
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

VCP/331/2010, de 4 de febrer, de convocatòria del procés selectiu de nou accés per proveir una plaça en règim de personal laboral fix del Departament de la Vicepresidència (convocatòria núm. L006/07).

Atès l'Acord del Govern de la Generalitat de 29 de maig de 2007, d'aprovació de l'oferta d'ocupació pública parcial per a l'any 2007 de 10 places de personal laboral fix dels departaments de la Presidència i de la Vicepresidència, publicat al DOGC núm. 4913, de 27.6.2007;

D'acord amb el que estableixen el VI Conveni col·lectiu únic d'àmbit de Catalunya del personal laboral de la Generalitat de Catalunya, amb caràcter general; el Decret 66/1999, de 9 de març, sobre l'accés a la funció pública de persones amb discapacitat i dels equips de valoració multiprofessional i altra normativa aplicable;

Atesos la Llei 1/1998, de 7 de gener, de política lingüística, i el Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya;

Atesa la vigent relació de llocs de treball de personal laboral del Departament de la Vicepresidència;

Vist que s'han dut a terme els tràmits d'intervenció corresponents;

Vist que la Secretaria de Funció Pública i Modernització de l'Administració ha emès l'informe previ preceptiu;

Vist que s'ha dut a terme el que disposa la normativa quant als drets que en aquesta matèria corresponen als/a les representants legals dels/de les treballadors/ores;

En ús de les atribucions que em confereix la Resolució VCP/3166/2009, de 28 d'octubre, de delegació de competències de la persona titular de la Secretaria General del Departament de la Vicepresidència en diversos òrgans del Departament,

Resolc:

Convocar el procés selectiu de nou accés per proveir una plaça en règim de personal laboral fix del Departament de la Vicepresidència (convocatòria núm. L006/07), la qual s'especifica a l'annex 2 d'aquesta Resolució, de conformitat amb les bases que conté l'annex 1 i d'acord amb el programa de temes indicat a l'annex 3.

Contra aquesta Resolució i les seves bases, que posen fi a la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictada, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveuen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener, o directament recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 4 de febrer de 2010

P. D. (Resolució VCP/3166/2009, DOGC de 17.11.2009)

Jordi Foz i Dalmau

Director de Serveis

Annex 1

Bases de la convocatòria

.1 Normes generals

1.1 Es convoca el procés selectiu de nou accés per proveir una plaça de personal laboral fix del Departament de la Vicepresidència.

El lloc de treball objecte d'aquesta convocatòria, així com les funcions que li corresponen, es detallen a l'annex 2 d'aquesta Resolució.

1.2 La realització d'aquest procés selectiu s'ajusta al que estableixen el VI Conveni col·lectiu únic d'àmbit de Catalunya del personal laboral de la Generalitat de Catalunya; la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut bàsic de l'empleat públic; el Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, quant a les taxes d'inscripció en les convocatòries per a la selecció de personal; la Llei 1/1998, de 7 de gener, de política lingüística; el Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya, i l'Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre, per la qual es refonen i s'actualitzen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística; el Decret 389/1996, de 2 de desembre, pel qual es regula l'accés dels ciutadans dels estats membres de la Unió Europea a la funció pública de l'Administració de la Generalitat; el Decret 66/1999, de 9 de març, sobre l'accés a la funció pública de les persones amb discapacitat i dels equips de valoració multiprofessional, i l'altra normativa aplicable, i aquestes bases.

1.3 Al llarg del procés selectiu, les persones aspirants han d'acreditar el coneixement de la llengua catalana, tant en l'expressió oral com en l'escrita, en el grau adequat a l'exercici de les funcions pròpies de la plaça convocada.

1.4 Les persones aspirants admeses en el procés selectiu que no tinguin la nacionalitat espanyola han d'acreditar el coneixement de la llengua castellana, tant en l'expressió oral com en l'escrita, en el grau adequat a l'exercici de les funcions pròpies de la plaça convocada.

.2 Requisits de participació

2.1 Per ser admeses en el procés selectiu, les persones aspirants han de complir els requisits següents:

a) Tenir la nacionalitat espanyola o la d'un altre estat membre de la Unió Europea o la d'un estat al qual, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, sigui aplicable la lliure circulació de treballadors/ores.

També podran ser admesos, sigui quina sigui la seva nacionalitat, el cònjuge, els descendents i els descendents del cònjuge, tant de ciutadans i ciutadanes espanyols/oles com de les persones amb nacionalitat d'un altre estat membre de la Unió Europea o d'un estat en què, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, sigui aplicable la lliure circulació de treballadors/ores, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret i, pel que fa als descendents, siguin menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat però visquin a càrrec dels seus progenitors.

D'acord amb la Llei orgànica 4/2000, d'11 de gener, sobre drets i llibertats dels estrangers a Espanya i la seva integració social, reformada per la Llei orgànica 8/2000, de 22 de desembre, els estrangers no comunitaris ni assimilats, d'acord amb la normativa vigent, residents a Espanya podran participar, d'acord amb els principis constitucionals d'igualtat, mèrit, capacitat i publicitat, en les convocatòries d'accés, sempre i quan reuneixin els requisits exigits a la convocatòria i els que siguin exigits en la normativa vigent.

Finalment, d'acord amb l'Estatut bàsic de l'empleat públic, els estrangers amb residència legal a Espanya podran accedir a les administracions públiques, com a personal laboral, en igualtat de condicions que els espanyols.

b) Haver complert 16 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.

c) Posseir o estar en condició d'obtenir, de conformitat amb el previst a l'article 19.3 del VI Conveni col·lectiu únic: el títol de batxillerat, de tècnic/a superior corresponent a cicles formatius de grau superior, de tècnic/a especialista corresponent a formació professional de 2n grau, o equivalent.

Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, cal disposar de la corresponent homologació del Ministeri d'Educació o del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

d) Satisfer els drets d'examen, llevat que es tingui i acrediti alguna causa d'exempció.

e) Posseir la capacitat física i psíquica necessària per a l'exercici de les funcions pròpies del lloc de treball convocat.

f) No estar inhabilitat/ada per a l'exercici de les funcions públiques ni estar separat/ada mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol administració pública. Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran d'acreditar, mitjançant declaració jurada o promesa, que no estan sotmeses a cap sanció disciplinària o condemna penal que les impedeixi l'accés a la funció pública en el seu estat d'origen.

2.2 Les persones aspirants han d'estar en possessió de la titulació requerida per a l'accés al grup professional de què es tracti, sens perjudici del que determina la disposició transitòria 4 del VI Conveni col·lectiu únic, respecte a les ofertes d'ocupació públiques 2004-2008 per al personal laboral temporal contractat amb anterioritat a l'entrada en vigor del IV Conveni col·lectiu únic (20.11.1998).

El personal laboral que presti els seus serveis professionals a l'Administració de la Generalitat amb un contracte de treball de caràcter temporal subscrit bé en raó de la seva titulació, bé per la seva capacitat provada en el desenvolupament professional, vigent en data 20 de novembre de 1998, podrà participar en aquesta convocatòria si, en el supòsit de no reunir el requisit de titulació previst, disposa de capacitat professional provada en relació amb la plaça convocada, i reuneix la resta de requisits d'aquesta convocatòria.

A aquests efectes s'entendrà com a capacitat provada l'experiència professional en el desenvolupament de les funcions pròpies del lloc, adquirida en activitats professionals anteriors, i demostrada durant el període de prova que preveu la base 12 de la convocatòria.

2.3 Aquests requisits s'han de complir el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds i s'han de continuar complint fins a la data d'inici de la relació laboral fixa.

.3 Sol·licituds

3.1 Les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria s'han d'adreçar al director de Serveis del Departament de la Vicepresidència, formalitzades segons model normalitzat.

3.2 Aquestes sol·licituds, juntament amb les instruccions per emplenar-les, són a disposició de les persones...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR