RESOLUCIÓ GAP/1342/2009, de 4 de maig, de convocatòria del procés selectiu per proveir 9 places del cos de diplomatura (subgrup A2) de la Generalitat de Catalunya, enginyeria tècnica d'obres públiques (núm. de registre de la convocatòria 174).

SecciónDiversos
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyResolució

BODY LINK="#0000ff" VLINK="#800080">

RESOLUCIÓ

GAP/1342/2009, de 4 de maig, de convocatòria del procés selectiu per proveir 9 places del cos de diplomatura (subgrup A2) de la Generalitat de Catalunya, enginyeria tècnica d'obres públiques (núm. de registre de la convocatòria 174).

Atès l'Acord GOV/62/2009, de 21 d'abril, del Govern de la Generalitat de Catalunya, publicat en el DOGC núm. 5369, de 29.4.2009, que aprova l'oferta d'ocupació pública parcial per a l'any 2009 de 8 places del cos de diplomatura (subgrup A2) de la Generalitat de Catalunya, enginyeria tècnica d'obres públiques, i preveu la possibilitat d'un 10% addicional d'1 plaça;

Atès el que disposa l'Ordre GRI/121/2003, de 14 de març, per la qual s'aprova la tramitació telemàtica del procediment de participació en les convocatòries de processos selectius per a l'accés a determinats cossos de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

Atès el que disposa la Resolució GAP/1417/2007, de 25 d'abril, de delegació de competències del conseller de Governació i Administracions Públiques (DOGC núm. 4884, de 16.5.2007), i d'acord amb el que estableix l'article 80 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

Convocar el procés selectiu per proveir 8 places i 1 més corresponent al 10% addicional de places del cos de diplomatura (subgrup A2) de la Generalitat de Catalunya, enginyeria tècnica d'obres públiques (núm. de registre de la convocatòria 174), de conformitat amb el contingut de les presents bases específiques i de les bases generals publicades per la Resolució GAP/1644/2007, de 28 de maig, de la directora general de Funció Pública (DOGC núm. 4898, de 6.6.2007; correcció d'errades al DOGC núm. 4912, de 26.2.2007), modificades per la Resolució GAP/2765/2007, de 10 de setembre (DOGC núm. 4970, de 18.9.2007), en tot allò que no s'oposi a les anteriors.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs potestatiu de reposició davant la directora general de Funció Pública en el termini d'un mes comptat des de l'endemà de la seva publicació al DOGC, o directament recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà de la publicació de la Resolució al DOGC.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 4 de maig de 2009

P. D. (Resolució GAP/1417/2007, DOGC de 16.5.2007)

Leonor Alonso i González

Directora general de Funció Pública

Annex 1

Bases específiques

.1 Descripció de les places

Es convoca el procés selectiu de lliure accés per proveir 8 places del cos de diplomatura (subgrup A2) de la Generalitat de Catalunya, enginyeria tècnica d'obres públiques. D'aquestes places, 1 es reserva per a les persones aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de discapacitades.

Així mateix, s'inclou 1 plaça corresponent al 10% addicional del total de les places incloses a l'oferta d'ocupació pública per a les persones aspirants que, un cop superats tots els requisits del procés selectiu, no hagin obtingut plaça.

En el cas que la plaça reservada a les persones aspirants amb la condició legal de discapacitades no es cobreixi, s'acumularà a la resta de places convocades.

Les funcions que corresponen a les persones funcionàries del cos de diplomatura (subgrup A2) de la Generalitat de Catalunya, enginyeria tècnica d'obres públiques, són les que estableix l'article 2 de la Llei 9/1986, de 10 de novembre, que consten, juntament amb la descripció orientativa de les tasques a desenvolupar, a l'adreça d'Internet http://www.gencat.cat/governacio-ap/administracio/ofe-conv.htm.

Fins a la resolució d'aquesta convocatòria, no es poden amortitzar, transformar ni modificar substancialment les places convocades, si no és en compliment de les normes de procediment administratiu.

.2 Requisits i condicions de les persones participants

2.1 Titulació.

Les persones que participin en aquest procés selectiu han d'estar en possessió del títol d'enginyeria tècnica d'obres públiques o de grau corresponent.

2.2 Llengua catalana.

Estar en possessió dels coneixements de nivell de suficiència de llengua catalana (C) que estableix el Decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català.

2.3 Llengua castellana.

Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran de posseir coneixements de llengua castellana de nivell C2 o equivalent.

Als efectes de l'exempció prevista al segon paràgraf del punt 5.4 de les bases generals, els documents a què fan referència les seves lletres a) i b) s'entendran referits a:

  1. Haver cursat la primària, la secundària i el batxillerat a l'Estat espanyol.

  2. Diploma d'espanyol (nivell C2) o equivalent.

    També quedaran exempts de realitzar l'exercici de coneixements de llengua castellana les persones participants que hagin cursat en llengua castellana els estudis conduents a l'obtenció de la titulació exigida com a requisit d'accés.

    .3 Sol·licituds. Instruccions per emplenar-les

    La formalització, obtenció i presentació de sol·licituds s'ha de fer telemàticament al web http://www.gencat.cat/governacio-ap/administracio o en suport paper en els llocs i en el termini de 20 dies naturals comptats des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC que s'estableix al punt 3 de les bases generals i a la Delegació Territorial del Govern a la Catalunya Central (Palau Firal, Polígon Industrial Els Dolors, s/n, 08243 Manresa).

    S'hauran de fer constar totes les dades requerides als apartats corresponents d'acord amb les instruccions següents:

  3. Número de la convocatòria: 174 (només en el model d'instància en suport paper).

  4. Torn pel qual es participa: lliure.

  5. Altres dades de la convocatòria:

    Epígraf C. La circumstància que correspongui amb relació a la nacionalitat, d'acord amb el que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR