ORDRE JUS/266/2012, de 12 de setembre, per la qual es determina la data d'entrada en funcionament de les unitats processals de suport directe i dels serveis comuns processals al partit judicial de Girona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Justícia
Rango de LeyOrdre

En virtut de l’Ordre JUS/231/2012, de 27 de juliol, de modificació de l’annex del Decret 169/2010, de 16 de novembre, sobre estructura i organització de l’oficina judicial a Catalunya, i de creació dels serveis comuns processals al partit judicial de Girona, es creen en aquest partit judicial, i entre d’altres, el Servei Comú Processal General de Girona, amb una Secció; el Servei Comú Processal d’Execució Civil, Social i Contenciosa Administrativa de Girona, amb una Secció Social i Contenciosa Administrativa, i el Servei Comú Processal d’Execució Penal de Girona.

D’acord amb el que disposa l’article 6.1 de l’Ordre JUS/231/2012, de 27 de juliol, el Servei Comú Processal General de Girona, el Servei Comú Processal d’Execució Civil, Social i Contenciosa Administrativa de Girona i el Servei Comú Processal d’Execució Penal de Girona entraran en funcionament amb l’estructura i funcions que es preveuen en l’Ordre esmentada, en la data que es determini pel conseller o consellera competent en matèria de justícia. El mateix apartat afegeix que en aquesta mateixa data entraran en funcionament les unitats processals de suport directe de les seccions de l’Audiència Provincial de Girona, dels jutjats socials, dels jutjats contenciosos administratius i del Jutjat de Menors de Girona.

Atès que el procés d’acoblament del personal afectat per la primera fase d’implantació de l’oficina judicial a Girona ha quedat resolt;

Per tot això, i en ús de les facultats que em són conferides,

Ordeno:

Establir el dia 21 de setembre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR