ORDRE AAM/209/2011, de 23 d'agost, de modificació de l'Ordre AAR/544/2010, de 17 de novembre, sobre la producció de materials forestals de reproducció.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyOrdre

ORDRE

AAM/209/2011, de 23 d'agost, de modificació de l'Ordre AAR/544/2010, de 17 de novembre, sobre la producció de materials forestals de reproducció.

En data 24 de novembre de 2010 va ser publicada l'Ordre AAR/544/2010, de 17 de novembre, per la qual s'autoritza i es dóna publicitat a tot el material de base amb autorització vigent per a la producció de materials forestals de reproducció de categoria qualificada a Catalunya. Mitjançant l'esmentada Ordre s'autoritza nou material de base, i entre les dades que s'hi fan constar consta el nom del material forestal de reproducció o localització.

Una de les persones titulars del material autoritzat mitjançant l'Ordre AAR/544/2010, de 17 de novembre, ha sol·licitat el canvi del nom donat al material, per tant procedeix modificar dita Ordre en el sentit sol·licitat pel titular del material de base autoritzat.

D'acord amb l'article 3.9 del Decret 200/2010, de 27 de desembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competències dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, correspon al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural les polítiques d'agricultura i d'acord amb l'article 12 del Decret 336/2011, de 10 de maig, de reestructuració del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, correspon a la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia planificar i coordinar les polítiques, estratègies, programes i plans en matèria d'agricultura.

A proposta de la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

Es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR