ORDRE PRE/255/2002, de 21 de juny, d'aprovació de les bases per a la concessió d'ajuts a projectes d'investigació i estudi en matèria de joventut a Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Per a la Promoció i Formació Cooperatives
Rango de LeyOrdre

ORDRE

PRE/255/2002, de 21 de juny, d'aprovació de les bases per a la concessió d'ajuts a projectes d'investigació i estudi en matèria de joventut a Catalunya.

Atès el Decret 184/2000, de 24 de maig, de reestructuració del Departament de la Presidència, modificat pel Decret 20/2001, de 23 de gener, de reestructuració parcial del Departament de la Presidència i del Departament d'Economia i Finances; el Decret 355/2001, de 24 de desembre, pel qual es reestructuren parcialment diversos departaments de la Generalitat de Catalunya, i en concret, els articles 19 i següents del primer Decret, reguladors de les funcions i estructura de la Secretaria General de Joventut, que atribueixen en aquest òrgan la direcció, el seguiment i supervisió d'actuacions en l'àmbit juvenil corresponents al Departament de la Presidència;

Atès el text del Decret legislatiu 9/1994, de 13 de juliol, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya;

Atesa l'Ordre del Departament d'Economia i Finances d'1 d'octubre de 1997, sobre tramitació, justificació i control d'ajuts i de subvencions (DOGC núm. 2500, de 21.10.1997);

Amb l'objecte de fomentar la tasca investigadora sobre el món juvenil,

Ordeno:

-1 Aprovar les bases reguladores dels ajuts a projectes d'investigació i estudi en matèria de joventut a Catalunya que han de regir aquesta convocatòria les quals es publiquen a l'annex 1 d'aquesta Ordre.

-2 Aprovar el model d'instància per sol·licitar aquest ajut que apareix a l'annex 2.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 21 de juny de 2002

Artur Mas i Gavarró

Conseller en cap

Annex 1

Bases reguladores

-1 Objecte

L'objecte dels ajuts que es regeixen per aquestes bases és el foment i la promoció de projectes d'investigació i estudi sobre el món juvenil a Catalunya.

-2 Període

Els projectes d'investigació objecte d'aquests ajuts han d'iniciar-se a l'any de la convocatòria i han de tenir una durada màxima de 10 mesos.

-3 Destinataris

Poden sol·licitar aquests ajuts persones físiques o jurídiques, públiques o privades que es dediquen a la investigació sobre els joves des de la perspectiva de les ciències socials i que siguin autors de projectes d'investigació descrits a la base 1.

-4 Sol·licituds

4.1 Les sol·licituds per a cada ajut s'hauran de formalitzar mitjançant instància adreçada a l'Observatori Català de la Joventut de la Secretaria General de Joventut del Departament de la Presidència, d'acord amb el model oficial (annex 2), facilitades per la Secretaria General de Joventut, i adjuntant la documentació complementària que es detalla en aquestes bases, així com el títol del projecte d'investigació, nom i cognoms, adreça, telèfon i adreça electrònica de l'investigador o investigadors i en cas de persona jurídica, nom, adreça, telèfon, NIF i adreça electrònica. Aquestes sol·licituds es podran presentar a la seu central d'aquesta Secretaria General, carrer Calàbria, 147, 08015 Barcelona, a les seves coordinacions territorials, o bé en qualsevol dels registres que preveu l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR