DECRET 79/2007, de 27 de març, sobre adjudicació d'habitatges promoguts per la Generalitat de Catalunya i qualificats de promoció pública, en segones i posteriors adjudicacions.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

79/2007, de 27 de març, sobre adjudicació d'habitatges promoguts per la Generalitat de Catalunya i qualificats de promoció pública, en segones i posteriors adjudicacions.

La Generalitat de Catalunya té competència exclusiva en matèria d'habitatge d'acord amb l'article 137 de la Llei orgànica 6/2006 de 19 de juliol, de reforma de l'Estatut d'autonomia de Catalunya. D'altra banda, l'article 48 de la Llei 24/1991, de 29 de novembre, de l'habitatge, estableix que el procediment d'adjudicació d'habitatges de promoció pública s'ha de regular per reglament.

El Decret 166/2006, de 16 de maig, de reestructuració parcial dels departaments de Medi Ambient i Habitatge i Benestar i Família assigna les competències d'adjudicació d'habitatges al Departament de Medi Ambient i Habitatge.

En l'exercici d'aquesta competència, i per tal d'agilitar i simplificar el procediment d'adjudicació dels habitatges qualificats de promoció pública en segones i posteriors transmissions, mantenint la participació dels ajuntaments i demés interessats, s'ha cregut adient modificar el procediment actualment regulat en el capítol 5 del Decret 195/2001, de 10 de juliol, sobre el procediment d'adjudicació d'habitatges promoguts per la Generalitat de Catalunya, la qual cosa es fa mitjançant aquest Decret.

Per tot l'exposat, vista la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, d'acord amb l'informe de la Comissió de Govern Local, i d'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, a proposta del conseller de Medi Ambient i Habitatge,

Decreto:

Article 1

Objecte

Aquest Decret té per objecte l'establiment del procediment per a les segones i posteriors adjudicacions dels habitatges promoguts per la Generalitat de Catalunya, qualificats de promoció pública, els quals estiguin desocupats i a disposició de l'Institut Català del Sòl o d'ADIGSA per la seva adjudicació.

Article 2

Òrgan competent

L'òrgan competent per a l'inici del procediment d'adjudicació d'habitatges en segones i posteriors adjudicacions i per a la resolució d'adjudicació dels habitatges, és la direcció general del departament competent en matèria d'habitatge que tingui atribuïda la funció.

Article 3

Inici del procediment

3.1 El/La director/a general iniciarà el procediment d'adjudicació mitjançant resolució en la qual...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR