ORDRE BEF/551/2006, de 23 de novembre, per la qual es prorroguen les prestacions i ajuts del Departament de Benestar i Família reconeguts en convocatòries anteriors i d'ampliació de termini de determinades convocatòries.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

BEF/551/2006, de 23 de novembre, per la qual es prorroguen les prestacions i ajuts del Departament de Benestar i Família reconeguts en convocatòries anteriors i d'ampliació de termini de determinades convocatòries.

La Llei 13/2006, de 27 de juliol, de prestacions socials de caràcter econòmic, estableix un nou règim jurídic aplicable a les actuals prestacions econòmiques d'assistència social, les quals d'acord amb la llei s'han de crear per Decret.

La disposició transitòria vuitena de l'esmentada llei preveu, no obstant, que les prestacions i ajuts econòmics ja reconeguts en convocatòries anteriors a l'entrada en vigor d'aquesta llei poden ser prorrogats anualment pel departament competent si els beneficiaris continuen reunint les condicions que en van causar el reconeixement. En aquest sentit s'escau fixar i prorrogar per a l'any 2007 les prestacions i ajuts a què fa referència el precepte indicat.

D'altra banda es fa necessari ampliar el termini de presentació de sol·licituds, fins a l'acabament de l'exercici, als programes destinats a persones amb problemàtica social derivada de malaltia mental i a la gent gran i regulats respectivament a l'Ordre BEF/27/2006, de 9 de febrer, i a l'Ordre BEF/33/2006, de 15 de febrer.

Per tot l'exposat i per tal de poder fer efectiu els drets derivats de la previsió legal, en ús de les facultats que m'atorga la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Pròrroga de prestacions i ajuts

D'acord amb l'establert a la disposició transitòria vuitena de la Llei 13/2006, de 27 de juliol, de prestacions socials de caràcter econòmic, es prorroguen per a l'exercici 2007 les prestacions i ajuts del Departament de Benestar i Família reconeguts durant l'exercici 2006 i anteriors, que són:

  1. Ajuts per a serveis del Programa d'ajuts d'atenció social a les persones amb disminució, continguts a l'Ordre BEF/26/2006, de 3 de febrer.

  2. Ajuts del Programa d'ajuts per a l'accés als habitatges amb serveis comuns per a persones amb problemàtica social derivada de malaltia mental, continguts a l'Ordre BEF/27/2006, de 9 de febrer.

  3. Ajuts derivats dels programes per a la gent gran, continguts a l'Ordre BEF/33/2006, de 15 de febrer.

  4. Ajuts del programa de suport a l'autonomia a la pròpia llar, continguts a l'Ordre BEF/38/2006, de 20 de febrer.

  5. Ajuts assistencials per a la protecció dels cònjuges...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR