RESOLUCIÓ VCP/61/2010, de 15 de gener, per la qual s'aproven les llistes provisionals relatives a la convocatòria del procés selectiu de nou accés per proveir dues places en règim de personal laboral fix de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (convocatòria núm. L005/08).

SecciónDiversos
EmisorDepartament de la Vicepresidencia
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

VCP/61/2010, de 15 de gener, per la qual s'aproven les llistes provisionals relatives a la convocatòria del procés selectiu de nou accés per proveir dues places en règim de personal laboral fix de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (convocatòria núm. L005/08).

Atès el que preveu la base 6.1 de l'annex 1 de la Resolució VCP/3286/2009, de 19 de novembre, de convocatòria del procés selectiu de nou accés per proveir dues places en règim de personal laboral fix de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (convocatòria núm. L005/08).

En ús de les atribucions que em confereix la Resolució VCP/3166/2009, de 28 d'octubre, de delegació de competències de la persona titular de la Secretaria General del Departament de la Vicepresidència en diversos òrgans del Departament,

Resolc:

.1 Declarar aprovades les llistes provisionals de persones admeses i excloses a la convocatòria i la llista provisional de persones exemptes de realitzar la prova de coneixements de llengua catalana.

.2 Les esmentades llistes, completes i certificades, s'exposaran al tauler d'anuncis del centre INEFC de Barcelona (av. de l'Estadi, s/n, 08038 Barcelona), del centre INEFC de Lleida (complex de la Caparrella, s/n, 25192 Lleida) i de les adreces previstes a l'annex 5 de la Resolució de convocatòria.

.3 De conformitat amb el que preveu la base 6.4 de la convocatòria, amb la publicació d'aquesta Resolució al DOGC i l'exposició de les llistes als taulers...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR