ORDRE PTO/25/2009, de 26 de gener, per la qual es dóna publicitat a la relació de taxes vigents que gestiona el Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyOrdre

BODY LINK="#0000ff" VLINK="#800080">

ORDRE

PTO/25/2009, de 26 de gener, per la qual es dóna publicitat a la relació de taxes vigents que gestiona el Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

La disposició addicional tercera del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, disposa que, quan una llei creï o modifiqui taxes o bé n'actualitzi els imports, els Departaments de la Generalitat de Catalunya que gestionin les taxes afectades han de publicar, en el termini de dos mesos a comptar des de la data de l'entrada en vigor de la llei esmentada, una ordre que contingui una relació de les taxes vigents que gestionen on s'identifiquin els serveis i les activitats que les generen i les quotes corresponents.

L'article 45 de la Llei 15/2008, de 23 de desembre, de pressupostos per a la Generalitat de Catalunya per a l'any 2009, ha actualitzat les taxes amb tipus de quantia fixa. Així mateix, l'article 29 de la Llei 16/2008, de 23 de desembre, de mesures fiscals i financeres ha afegit un nou capítol, XVIII, al Títol XXV del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, en el qual s'ha creat una nova taxa.

En conseqüència, en virtut de tot l'exposat,

Ordeno:

Donar publicitat, a efectes informatius, a la relació de taxes vigents que gestiona el Departament de Política Territorial i Obres Públiques i que figuren a l'annex d'aquesta Ordre.

Barcelona, 26 de gener de 2009

Joaquim Nadal i Farreras

Conseller de Política Territorial

i Obres Públiques

Annex

Relació de taxes vigents que gestiona el Departament de Política Territorial i Obres Públiques (Títol XXV del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny).

.1 Taxa per la prestació de serveis de caràcter administratiu del Departament de Política Territorial i Obres Públiques:

Còpia en suport paper en rotlle (un metre): 10,85 euros.

Còpia en suport paper full DIN A4: 2,20 euros.

Còpia en suport paper full DIN A3: 3,40 euros.

Còpia en suport paper en full DIN A2: 4,40 euros.

Còpia en suport paper en full DIN A1: 6,60 euros.

Còpia en suport paper en full DIN A0: 13,00 euros.

Còpia en suport CD: 6,60 euros.

Còpia en suport DVD: 13 euros.

.2 Taxa per informes i altres actuacions facultatives:

  1. Per informes o actuacions de caràcter facultatiu:

    Quan no calgui prendre dades de camp: 109,35 euros.

    Quan calgui prendre dades de camp: 218,65 euros.

    Quan calgui sortir més dies al camp, per dia: 167,30 euros.

  2. Per informes o actuacions que tenen per objecte una petició o consulta:

    Quan no cal l'anàlisi del projecte: 32,85 euros.

    Quan calgui l'anàlisi del projecte: 65,65 euros.

  3. Per la tramitació per subrogació de plans urbanístics derivats o d'altres projectes presentats a instància de particulars, d'acord amb la legislació urbanística:

    Per àmbit d'actuació de fins a 10 hectàrees, per hectàrea: 109,35 euros.

    Per cada hectàrea addicional o fracció: 54,70 euros.

    Per al cas que s'hagi d'efectuar el tràmit d'informació pública: 1.053,75 euros.

  4. Per treballs diversos de camp, d'inspecció d'obres i d'aixecaments topogràfics i altres actuacions facultatives, com aixecament d'actes, expedició de certificat final, lliurament de plànols o redacció del document de l'actuació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR