ORDRE ECO/65/2011, de 7 d'abril, per la qual es crea l'Institut d'Estudis del Treball com a institut universitari de recerca propi de la Universitat Autònoma de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ECO/65/2011, de 7 d'abril, per la qual es crea l'Institut d'Estudis del Treball com a institut universitari de recerca propi de la Universitat Autònoma de Barcelona.

La Universitat Autònoma de Barcelona ha sol·licitat la creació de l'Institut d'Estudis del Treball, com a institut universitari de recerca propi d'aquesta Universitat, per a desenvolupar activitats relacionades amb la recerca bàsica i aplicada en les interrelacions entre l'àmbit del treball i la vida quotidiana, promoure un concepte d'estudis transversal i pluridisciplinar, organitzar i desenvolupar programes i estudis de màster i doctorat i col·laborar amb altres centres, institucions o entitats externes a la Universitat.

L'Institut d'Estudis del Treball articula les seves activitats de recerca a través de dues unitats bàsiques de recerca, especialitzades i interdisciplinàries de la Universitat Autònoma de Barcelona, el Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT) i el Grup de Recerca Drets Laborals dels Treballadors Espanyols i Estrangers (DRELATES), amb col·laboracions de membres associats pertanyents a altres institucions.

De conformitat amb la sol·licitud esmentada, d'acord amb el que estableix la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril, i els Estatuts de la Universitat Autònoma de Barcelona, a proposta del Consell de Govern, amb l'informe favorable del Consell Social d'aquesta Universitat,

Ordeno:

Article 1

Es crea l'Institut d'Estudis del Treball com a institut universitari de recerca propi de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb seu a la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia, al Campus de Bellaterra, edifici 2, de Cerdanyola del Vallès.

Article 2

L'Institut d'Estudis del Treball té com a objecte desenvolupar la recerca bàsica i aplicada a les interrelacions entre l'àmbit del treball i la vida quotidiana i promoure un concepte...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR