ORDRE ECO/244/2014, de 8 de juliol, per la qual s'aprova l'adscripció de l'Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES), com a institut universitari de recerca, a la Universitat Rovira i Virgili.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

La Universitat Rovira i Virgili ha sol·licitat al Departament d’Economia i Coneixement l’adscripció de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES), com a institut universitari de recerca, del qual és titular la Fundació Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social, que va ser creada mitjançant escriptura pública i inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya.

En aquest marc, la Universitat Rovira i Virgili i l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES), van signar un conveni d’adscripció, en data 22 de maig de 2013, per a l’adscripció del centre com a institut universitari de recerca.

De conformitat amb la sol·licitud esmentada, d’acord amb el que estableixen la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d’universitats de Catalunya; la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats i els Estatuts de la Universitat Rovira i Virgili, a proposta del Consell de Govern, amb l’informe favorable del Consell Social d’aquesta Universitat, i a proposta del director general d’Universitats,

Ordeno:

Article 1

S’aprova l’adscripció de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES), amb seu al Campus Sescelades de la Universitat Rovira i Virgili, Zona Educacional 4, Edifici W3, de Tarragona, com a institut universitari de recerca, a la Universitat Rovira i Virgili.

Article 2

L’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social té com a objecte esdevenir un centre de referència internacional en el desenvolupament de la recerca, la docència i la transferència, en les diferents branques de l’estudi de l’evolució i del comportament humà.

Article 3

L’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social es regirà per la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR