DECRET 144/1996, de 30 d'abril, pel qual es prorroga la qualificació de centre experimental de règim especial a l'Institut d'Ensenyament Secundari del Vallès, de Sabadell.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

La Llei 8/1983, de 18 d'abril, de centres docents experimentals (DOGC núm. 322, de 22.4.1983), defineix els centres experimentals de règim especial (CERE) com a centres dedicats específicament a la investigació i l'experimentació educatives, com a projecte global del centre.

El Decret 214/1985, de 6 de juny (DOGC núm. 573, de 9.8.1985), sobre regulació dels centres docents experimentals de règim especial, estableix els requisits que han de complir els programes experimentals que han de posar en pràctica els CERE.

L'Institut d'Ensenyament Secundari del Vallès, de Sabadell, té la condició de centre experimental de règim especial (CERE) pel Decret 283/1991, d'11 de desembre (DOGC núm. 1541, de 15.1.1992).

Atesa la sol·licitud del centre per desenvolupar nous programes experimentals;

Atesa la conveniència de disposar nous programes experimentals mentre no s'assoleix la implantació general del nou sistema educatiu;

Per la Resolució de 24 d'abril de 1995 (DOGC núm. 2050, de 15.5.1995) es va crear la comissió tècnica d'avaluació prevista a l'article 28 de la Llei 8/1983, de centres docents experimentals, la qual ha informat positivament pel que fa a la continuïtat d'aquest centre en la tasca d'investigació i l'experimentació educatives.

Vist el funcionament de l'esmentat centre, i atès que l'article 3 del Decret 214/1985, de 6 de juny, preveu que els programes d'investigació i l'experimentació han de ser prèviament aprovats pel Departament d'Ensenyament;

En conseqüència, a proposta del conseller d'Ensenyament,

Decreto:

Article 1

Es prorroga la qualificació de centre experimental de règim especial (CERE) a l'Institut d'Ensenyament Secundari del Vallès, de Sabadell, per un període de 5 anys i amb efectes des del curs 1995-96, i s'aproven els programes experimentals que ha de desenvolupar.

Article 2

En el centre es duran a terme programes experimentals de recerca en noves tecnologies i organització en els aspectes següents: Acció tutorial. Projecte curricular. Atenció a la diversitat. Models organitzatius i de gestió. Coordinació curricular entre les diverses etapes dels ensenyaments de règim general. Formació del professorat.

Article 3

L'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona tutelarà el desenvolupament dels programes experimentals.

Article 4

El centre elevarà al Departament...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR