ORDRE CLT/75/2006, de 13 de febrer, per la qual s'estableixen les quanties de la taxa per la utilització d'espais del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

CLT/75/2006, de 13 de febrer, per la qual s'estableixen les quanties de la taxa per la utilització d'espais del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya.

El capítol IX del títol VI de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, afegit per la Llei 25/1998, de 31 de desembre, de mesures administratives, fiscals i d'adaptació a l'euro, regula la taxa per la utilització d'espais en immobles adscrits al Departament de Cultura o a les entitats que en depenen.

D'acord amb l'article 137 novies de la Llei 15/1997, a proposta del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i vist l'informe favorable de la Intervenció Delegada,

Ordeno:

Article 1

Quanties de la quota

S'estableixen les quanties de la taxa per la utilització d'espais del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, amb els imports que es detallen en annex.

Article 2

Aplicació dels imports reduïts

2.1 S'apliquen els imports reduïts de la quota, amb una bonificació del 50% de l'import previst a l'annex, en els supòsits següents:

  1. Actes o activitats que tenen connexió amb les finalitats pròpies del Museu i que incideixen en la difusió pública dels valors socials i culturals del Museu.

  2. Actes o activitats en les quals predominen les finalitats culturals o socials i que incideixen en la difusió pública dels valors socials i culturals del Museu.

    2.2 La concurrència dels requisits previstos a l'apartat 1 es determina de la manera següent:

  3. El predomini de les finalitats socials o culturals dels actes o activitats i llur connexió amb les finalitats pròpies del Museu són apreciats per la direcció del Museu.

  4. La incidència en la difusió pública dels valors socials i culturals del Museu es considera assolida quan s'acredita que la publicitat de l'acte o activitat esmenta el Museu, la data i l'horari de l'acte o activitat i que s'ha difós, com a mínim, en un mitjà de comunicació d'àmbit català.

    Disposició final

    Aquesta Ordre entra en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

    Barcelona, 13 de febrer de 2006

    Caterina Mieras i Barceló

    Consellera de Cultura

    Annex

    Espai 1

    Pati

    Superfície total: 850 m2 (a l'aire lliure).

    Import

    Fins a 4 hores: 1.800 euros.

    Fins a 10 hores: 3.000 euros.

    Espai 2

    Àgora

    Situació: soterrani.

    Superfície: 300 m2.

    Import

    Fins a 4 hores: 1.000 euros.

    Fins a 10 hores: 1.750 euros.

    Espai 3

    Auditori

    Situació: soterrani.

    Descripció: Espai de 200 m2 amb 164 seients fixos...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR