ORDRE ARP/167/2002, de 15 de maig, per la qual es fixa l'assignació d'una quantitat de referència del Fons nacional coordinat de quotes làcties i de la complementària de la reserva nacional, per al període 2002-2003.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ARP/167/2002, de 15 de maig, per la qual es fixa l'assignació d'una quantitat de referència del Fons nacional coordinat de quotes làcties i de la complementària de la reserva nacional, per al període 2002-2003.

El Reial decret 1486/1998, de 10 de juliol, sobre la modernització i la millora de la competitivitat del sector làctic, estableix la creació d'un fons nacional coordinat de quotes làcties i regula l'assignació complementària de la Reserva nacional, com a conseqüència de l'aplicació de la normativa relativa a la no comercialització de llet.

Els articles 14 i 15 del capítol 4 de l'esmentat Reial decret, atorguen a les comunitats autònomes la competència per establir el procediment de recepció, tramitació i classificació de les sol·licituds presentades pels productors així com els criteris d'assignació complementaris als que determina el Reial decret.

L'Ordre ministerial de 17 d'abril de 2002 (BOE núm. 95, de 20.4.2002), desenvolupa l'esmentat Reial decret i instrumenta l'assignació de ramaders de quantitats de referència del Fons nacional coordinat de quotes làcties i de quantitats de referència complementàries, per al període 2002-2003, i estableix, com a novetat, que el contingut en matèria grassa de les quotes per a lliuraments a compradors assignades en el Fons nacional, serà el de la mitjana de les quotes abandonades en el període 2001-2002 i així s'haurà de ponderar en el contingut representatiu de matèria grassa del ramader beneficiari.

En conseqüència, i d'acord amb l'esmentada normativa, cal establir les normes que fixin el procediment i els criteris de classificació de les sol·licituds de la quota que serà proposada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca per a la posterior assignació que farà la Direcció General de Ramaderia del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació.

Per tot això, en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Objecte

Aquesta Ordre té per objecte desenvolupar els aspectes procedimentals derivats de les competències que atorga a les comunitats autònomes el Reial decret 1486/1998 en relació amb les modalitats d'aplicació del Fons nacional coordinat de quotes làcties i l'assignació complementària de la Reserva nacional per al període 2002-2003.

Article 2

Requisits dels sol·licitants

Els productors sol·licitants de l'assignació del Fons nacional coordinat de quotes làcties han d'acreditar el compliment dels requisits següents:

  1. Tenir assignada una quota lletera, en data 1 d'abril de 2002, inferior a 400.000 kg.

    El límit anterior serà augmentat a 500.000 kg en cas que el total de les quantitats que puguin sol·licitar tots els ramaders de Catalunya que compleixin els requisits que estableix aquest article, sigui inferior a les quantitats disponibles per a la nostra comunitat autònoma.

  2. Estar inclòs en alguna de les categories que recull l'article 34.1 del Reial decret 1486/1998, de 10 de juliol.

  3. No haver-se acollit a cap programa d'abandonament definitiu de la producció de llet, finançats amb càrrec a fons de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR