ORDRE ARP/245/2005, de 31 de maig, per la qual es fixa l'assignació de quantitat de referència del Fons nacional coordinat de quotes lleteres, per al període 2005-2006.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ARP/245/2005, de 31 de maig, per la qual es fixa l'assignació de quantitat de referència del Fons nacional coordinat de quotes lleteres, per al període 2005-2006.

El Reial decret 620/2005, de 27 de maig, pel qual s'aprova el Pla de reestructuració del sector làctic, estableix el procediment per a l'assignació de quantitats de referència procedents del Fons nacional coordinat de quotes lleteres.

Aquest Reial decret estableix, a més de l'assignació de caràcter estatal amb criteris generals per als sol·licitants de tot l'Estat, que el 80% de la quota indemnitzada en el programa nacional d'abandonament realitzat segons l'Ordre APA/2811/2004, de 4 d'agost, es distribuirà entre les comunitats autònomes que ho sol·licitin i de manera proporcional a la quantitat indemnitzada en cada una d'aquestes, per a l'assignació individual entre els seus productors. La comunitat autònoma en la qual s'ubiqui l'explotació del sol·licitant valorarà i classificarà les sol·licituds i puntuarà, de la manera que determini i amb els criteris que consideri necessaris.

Les comunitats autònomes assignaran als productors que hagin obtingut quota lletera del Fons una quota complementària idèntica a la quota adquirida del Fons.

Cal, doncs, regular el procediment, els criteris de prioritat, els requisits i les limitacions referents a aquestes assignacions.

Per tot això, en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Objecte

Aquesta Ordre té per objecte desenvolupar els aspectes procedimentals derivats de les competències de la Generalitat de Catalunya en relació amb les modalitats d'aplicació del Fons nacional coordinat de quotes per al període 2005-2006.

Article 2

Requisits dels sol·licitants

2.1 Els productors sol·licitants de l'assignació del Fons nacional coordinat de quotes làcties han d'acreditar el compliment dels requisits següents:

  1. No haver-se acollit als programes d'abandonament definitiu de la producció de llet, finançats amb càrrec a fons de la Unió europea, estatals o autonòmics.

  2. No haver transferit quota en els períodes 2003-2004, 2004-2005 o 2005-2006.

  3. Que des d'abril de 2002 l'interessat no hagi estat sancionat per incomplir el Reial decret 1373/1997, de 29 d'agost, pel qual es prohibeix utilitzar determinades substàncies d'efecte hormonal i tireostàtic i substàncies beta-agonistes d'ús en la cria de bestiar, ni hagi estat sancionat per la presència en el seu bestiar o explotació de substàncies o productes no autoritzats o substàncies o productes autoritzats, però en possessió il·legal a la seva explotació.

  4. Que des d'abril de 2002, l'interessat no hagi estat sancionat per falta molt greu per incomplir el Reial decret 3454/2000, de 22 de desembre, pel qual s'estableix i regula el Programa integral coordinat de vigilància i control de les encefalopaties espongiformes transmissibles dels animals.

  5. Que des d'abril de 2002, l'interessat no hagi estat sancionat per falta molt greu per incomplir el Reial decret 348/2000, de 10 de març, pel qual s'incorpora a l'ordenament jurídic la Directiva 98/58/CE, relativa a la protecció dels animals a les explotacions ramaderes.

Només s'admetrà una sol·licitud per explotació per participar en aquesta convocatòria.

2.2 A més, els beneficiaris d'aquest Fons amb una quota assignada a 1 d'abril de 2005 inferior a 75.000 quilograms, hauran de comprometre's a mantenir l'esforç de viabilitat econòmica de la seva explotació, raó per la qual no se'ls indemnitzarà per cap de les quotes assignades en aquesta convocatòria de fons, inclosa l'adquirida previ pagament, en cas que s'acullin a un programa d'abandonament en els propers anys.

2.3 No s'exclouran les sol·licituds dels productors als quals els hagin assignat quantitats procedents del Fons en el període 2004-2005.

Article 3

Criteris de prioritat

Als efectes de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR