ORDRE ARP/346/2002, de 14 d'octubre, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts als titulars de les ramaderies incloses al control de rendiment lleter per a l'avaluació genètica de les espècies bovina, ovina i de cabrum de raça pura i es convoquen els corresponents a l'any 2002.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE ARP/346/2002, de 14 d'octubre, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts als titulars de les ramaderies incloses al control de rendiment lleter per a l'avaluació genètica de les espècies bovina, ovina i de cabrum de raça pura i es convoquen els corresponents a l'any 2002.

El control lleter oficial té com a finalitat l'avaluació genètica dels reproductors de les espècies de bestiar boví, oví i cabrum d'aptitud lletera mitjançant la comprovació sistemàtica de la quantitat de la llet produïda i la seva qualitat pel que fa al greix, les proteïnes i les cèl-lules somàtiques.

El Reial decret 1213/1997, de 18 de juliol, pel qual es regula el control de rendiments lleters per a l'avaluació genètica de les femelles de les espècies bovina, ovina i de cabrum de raça pura per a la reproducció, estableix, al seu article 9, un règim d'ajuts als titulars de les ramaderies incloses als nuclis de control lleter i sotmeses a control de rendiments lleters, i les comunitats autònomes són les responsables de la seva resolució, tramitació i pagament.

El pressupost del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació per a l'any 2002 no cobreix les despeses de control lleter i per això el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca ha previst incrementar l'ajut amb càrrec al seu pressupost.

Valorada la necessitat d'impulsar las actuacions adreçades a la millora genètica del bestiar abans esmentat, que revertirà en la millora i la tecnificació de les explotacions ramaderes, d'acord amb el que disposa l'article 92 del Decret legislatiu 9/1994, de 13 de juliol, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de la Generalitat de Catalunya, i en ús de les competències que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Aprovar les bases reguladores dels ajuts destinats a promocionar el control del rendiment lleter per a l'avaluació genètica de les espècies bovina, ovina i de cabrum de raça pura, per a l'any 2002, que es publiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 2

2.1 Convocar els ajuts destinats a promocionar el control del rendiment lleter per a l'avaluació genètica de les espècies bovina, ovina i de cabrum de raça pura, d'acord amb les bases reguladores que s'aproven a l'article 1 d'aquesta Ordre.

2.2 El termini de presentació de sol-licituds finalitzarà el dia 31 d'octubre de 2002.

2.3 El termini màxim per emetre la resolució i notificar-la per escrit als sol-licitants finalitzarà el dia 13 de desembre de 2002.

2.4 La quantia màxima d'aquests ajuts és de 229.819,03 euros dels quals 183.792 euros són finançats pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR