ORDRE ARP/257/2004, de 16 de juliol, per la qual es modifiquen les bases reguladores dels ajuts als titulars de les ramaderies incloses al control de rendiment lleter per a l'avaluació genètica de les espècies bovina, ovina i de cabrum de raça pura, i es convoquen els corresponents a l'any 2004.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE ARP/257/2004, de 16 de juliol, per la qual es modifiquen les bases reguladores dels ajuts als titulars de les ramaderies incloses al control de rendiment lleter per a l'avaluació genètica de les espècies bovina, ovina i de cabrum de raçapura, i es convoquen els corresponents a l'any 2004.

El control lleter oficial té com a finalitat l'avaluació genètica dels reproductors de les espècies de bestiar boví, oví i cabrum d'aptitud lletera mitjançant la comprovació sistemàtica de la quantitat de la llet produïda i la seva qualitat pel que fa al greix, les proteïnes i les cèl·lules somàtiques.

El Reial decret 1213/1997, de 18 de juliol, pel qual es regula el control de rendiments lleters per a l'avaluació genètica de les femelles de les espècies bovina, ovina i de cabrum de raça pura per a la reproducció (BOE núm. 189, de 8.8.1997), estableix, a l'article 9.2, un règim d'ajuts als titulars de les ramaderies incloses als nuclis de control lleter i sotmeses a control de rendiments lleters, i les comunitats autònomes són les responsables de la seva resolució, tramitació i pagament. Per aquesta raó es publicà l'Ordre ARP/346/2002, de 14 d'octubre (DOGC núm. 3743, de 18.10.2001), que estableix les bases reguladores d'aquests ajuts a Catalunya.

Valorada la necessitat de continuar amb el foment de les actuacions adreçades a la millora genètica del bestiar abans esmentat, que revertirà en la millora i la tecnificació de les explotacions ramaderes, d'acord amb l'article 92 del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, en ús de les competències que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

S'afegeixen els punts g) i h) a l'apartat 7.6 deles bases reguladores aprovades per l'Ordre ARP/346/2002, de 14 d'octubre, els quals queden redactats de la manera següent:

"g) Certificat de l'Agència Tributària acreditatiu que el sol·licitant està al corrent de les obligacions tributàries estatals.

h) Certificat de la Tresoreria General de la Seguretat Social acreditatiu que el sol·licitant està al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social.

Article 2

Es modifica l'apartat 8.2 de les bases reguladores aprovades per l'Ordre ARP/346/2002, de 14 d'octubre, el qual queda redactat de la manera següent:

"8.2 El termini màxim per emetre la resolució i notificar-la per escrit al sol·licitant serà el que determini...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR