ACORD GOV/127/2013, de 8 d'octubre, pel qual es ratifica l'extinció del Consorci del Circuit de Catalunya i s'autoritza la modificació dels estatuts i l'aprovació de les bases que han de regir el funcionament de Circuits de Catalunya, SL.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyAcord

Els acords del Govern d’1 i 29 de juny de 2010 i de 2 d’agost de 2011 varen disposar, respectivament, la dissolució i liquidació del Consorci del Circuit de Catalunya i que continués amb la gestió i l’explotació de l’esmentat circuit la societat mercantil Circuits de Catalunya, S.L, que havia estat creada pel mateix Consorci com a eina instrumental.

De conformitat amb l’anterior mandat, es van endegar els tràmits conduents a l’efectiva extinció del Consorci.

Així, el 26 de juliol del 2012 es va acordar la dissolució del Consorci condicionada a la seva liquidació i a l’aprovació simultània d’uns pactes parasocials.

Així mateix, en data 26 de juliol de 2012, els membres integrants del Consorci van acordar la dissolució del Consorci del Circuit de Catalunya, en virtut del que preveu l’article 16.1b) dels seus Estatuts.

En data 26 d’abril de 2013, els membres del Consell van ratificar el acords de la sessió de 26 de juliol del 2012 i continuar amb aquest procediment fins al seu acord definitiu.

El 17 de juliol del 2013 el mateix Consell Directiu del Circuit de Catalunya va adoptar els acords d’extinció del Consorci del Circuit de Catalunya i la subrogació de Circuits de Catalunya, S.L. per successió universal en tots els drets i obligacions de l’ens consorciat. Així mateix es va acordar l’aprovació de les modificacions estatutàries de la citada empresa i l’aprovació de les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR