DECRET 351/1989, de 19 de desembre, de reassignació de competències entre departaments de la Generalitat de Catalunya en matèria de protecció de l'ambient atmosfèric.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

La Llei 7/1989, de 5 de juny, de modificació parcial de la Llei de protecció de l'ambient atmosfèric, autoritza el Consell Executiu per reassignar, mitjançant un decret, entre els diferents òrgans de l'Administració de la Generalitat, les atribucions i competències que els corresponen d'acord amb la Llei de protecció de l'ambient atmosfèric i també per dictar les normes necessàries per desplegar-les.

Resulta aconsellable efectuar d'una manera gradual aquesta nova distribució de competències i funcions entre els òrgans de la Generalitat, basada fonamentalment en l'adopció d'un model de gestió unitària en matèria de protecció del medi ambient, per la qual cosa s'ha considerat oportú reassignar inicialment les funcions i competències que han anat exercint els departaments de Governació i Sanitat i Seguretat Social en aquesta matèria.

Per tant, de conformitat amb la Llei 7/1989, de 5 de juny, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

- 1.1 La xarxa de vigilància i previsió de la contaminació atmosfèrica de Catalunya s'adscriu administrativament al Departament de Política Territorial i Obres Públiques a través de la Direcció General del Medi Ambient. 1.2 Correspon a la Direcció General del Medi Ambient homologar les estacions sensores que, a efectes funcionals, s'integren en aquesta xarxa. La incorporació de nous centres de recepció de dades i dels Centres d'anàlisi a la xarxa de vigilància i previsió de la contaminació atmosfèrica es realitzarà mitjançant una resolució de la Direcció General del Medi Ambient. 1.3 El Departament de Sanitat i Seguretat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR