ORDRE AAM/237/2013, de 2 d'octubre, per la qual es modifica l'Ordre AAM/254/2012, de 31 d'agost, d'aprovació del Pla pilot de recol·lecció de bolets dins l'àmbit del paratge natural d'interès nacional de Poblet i de la seva zona d'influència, i de creació del preu públic vinculat al Pla pilot.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyOrdre

L’Ordre AAM/254/2012, de 31 d’agost, va aprovar el Pla pilot de recol·lecció de bolets dins l’àmbit del paratge natural d’interès nacional de Poblet i de la seva zona d’influència i va crear un preu públic per a l'accés amb la finalitat de recol·lectar bolets als terrenys de la Generalitat inclosos en el Pla.

L’experiència assolida el primer any d’implantació del Pla pilot ha posat de manifest la conveniència d’establir la possibilitat d’un pagament diari del preu públic a banda del pagament únic per temporada de recol·lecció inicialment previst.

D’acord amb el que estableix l’article 1.3-2 del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, i en ús de les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Modificació de l’article 4 de l’Ordre AAM/254/2012, de 31 d’agost

Es modifica l’article 4, que queda redactat de la manera següent:

El preu públic creat per aquesta Ordre és exigible en el moment en què s’inicia l’accés a les forests públiques, sigui diàriament o bé en un únic pagament per cada temporada de recol·lecció de bolets.

Article 2

Modificació de l’annex 2 de l’Ordre AAM/254/2012, de 31 d’agost

Es modifica l’annex 2, que queda redactat de la manera següent:

Preu públic per a l’accés als terrenys forestals de què és titular la Generalitat de Catalunya inclosos en l’àmbit del paratge natural d’interès nacional de Poblet i la seva zona d’influència amb la finalitat de recol·lectar bolets (IVA inclòs):

10,00 euros per persona i temporada.

3,00 euros per persona i dia.

Disposició final

Aquesta Ordre entra en vigor l’endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Barcelona, 2 d’octubre de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR