ORDRE AAM/48/2013, de 19 de març, per la qual es reconeix amb caràcter definitiu el Consell Regulador provisional i el Reglament de la Indicació Geogràfica Protegida Pa de Pagès Català.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyOrdre

L’Ordre AAM/107/2012, de 24 d’abril, aprova el reconeixement i el Reglament de la Indicació Geogràfica Protegida Pa de Pagès Català, amb caràcter transitori, i reconeix el seu consell regulador provisional. En l’article 1 s’aprova el reconeixement de la Indicació Geogràfica Protegida Pa de Pagès Català amb caràcter transitori fins a la seva inscripció definitiva al Registre comunitari de denominacions d’origen protegides i indicacions geogràfiques protegides. A l’article 2, s’aprova el Reglament de la IGP Pa de Pagès Català, amb caràcter transitori, el text del qual figura a l’annex de l’Ordre esmentada. I a l’article 3, es reconeix el consell regulador provisional de la IGP Pa de Pagès Català.

D’acord amb el Reglament d’execució (UE) núm. 140/2013 de la Comissió, de 18 de febrer de 2013, pel qual s’inscriu una denominació en el Registre de denominacions d’origen protegides i d’indicacions geogràfiques protegides (DOUE L47, de 20 de febrer de 2013), es va inscriure la IGP Pa de Pagès Català al Registre esmentat.

D’acord amb l’article 6.4 del Decret 285/2006, de 4 de juliol, pel qual es desplega la Llei 14/2003, de 13 de juny, de qualitat agroalimentària, un cop la Comissió Europea ha inscrit en el Registre comunitari la indicació geogràfica...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR