ORDRE ENS/170/2003, d'11 d'abril, sobre el procediment de reconeixement dels estadis de promoció als funcionaris de carrera del cos de mestres amb destinació als centres penitenciaris de Catalunya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorInstitut Català de Seguretat Viària
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ENS/170/2003, d'11 d'abril, sobre el procediment de reconeixement dels estadis de promociÛ als funcionaris de carrera del cos de mestres amb destinaciÛ als centres penitenciaris de Catalunya.

L'Ordre de 4 de novembre de 1994, del conseller d'Ensenyament, va fixar el procediment de reconeixement dels estadis de promociÛ als funcionaris de carrera docents no universitaris, en compliment de l'Acord de 18 de juny de 1992, de la mesa sectorial de negociaciÛ del personal docent d'ensenyament p˙blic, sobre el complement especÌfic de la funciÛ docent.

El Reial decret 1203/1999, de 9 de juliol, va integrar en el cos de mestres els funcionaris del cos de professors d'educaciÛ general b‡sica d'institucions penitenci‡ries, de conformitat amb la disposiciÛ addicional tretzena de la Llei org‡nica 1/1990, de 3 d'octubre, d'ordenaciÛ general del sistema educatiu.

L'Acord de 30 de juliol de 1999, de la mesa sectorial de negociaciÛ del personal d'administraciÛ i tËcnic regulador de les condicions de treball dels funcionaris penitenciaris de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya per als anys 2000 a 2002, va recollir, al punt 5.a), el compromÌs de regular les condicions laborals i retributives del col∑lectiu del cos de mestres que presta serveis en els centres penitenciaris de Catalunya.

L'Acord de 20 de desembre de 1999, de la ComissiÛ de Seguiment de l'Acord de 30 de juliol de 1999, abans esmentat, va establir l'aplicaciÛ del procediment de reconeixement dels estadis de promociÛ als funcionaris de carrera del cos de mestres amb destinaciÛ als centres penitenciaris de Catalunya i va determinar que, amb efectes d'1 de gener de 2000, els funcionaris esmentats s'havien de situar en l'estadi corresponent al resultat de dividir per sis la seva antiguitat i que se'ls havia de reconËixer d'ofici el primer, segon o tercer estadi de promociÛ, segons els casos, sense inst‡ncia dels interessats ni al∑legaciÛ de crËdits docents i va establir, aixÌ mateix, un perÌode transitori, segons el qual per completar el estadis ja iniciats calia acreditar un nombre de crËdits determinat.

En data 10 d'octubre de 2000, la mesa sectorial de personal docent no universitari en l'‡mbit de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya va aprovar l'Acord de 20 de desembre de 1999 de la ComissiÛ de Seguiment, avantdit, pel qual es desenvolupa el punt 5.a de l'Acord de 30 de juliol de 1999, susdit.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR