ORDRE EDU/518/2010, de 7 d'octubre, per la qual es modifica l'Ordre EDU/342/2009, de 16 de juny, per la qual es crea el Consell Rector de la Xarxa FP.cat i se'n regula la composició i el funcionament.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/518/2010, de 7 d'octubre, per la qual es modifica l'Ordre EDU/342/2009, de 16 de juny, per la qual es crea el Consell Rector de la Xarxa FP.cat i se'n regula la composició i el funcionament.

Mitjançant l'Ordre EDU/342/2009, de 16 de juny, es va crear el Consell Rector de la Xarxa FP.cat i es va regular la composició i el funcionament (DOGC núm. 5419, de 13.7.2009).

L'Acord estratègic per a la internacionalització, la qualitat de l'ocupació i la competitivitat de l'economia catalana 2008-2011, que es va subscriure en juny de 2008, preveu en la mesura 12 titulada “Impuls del Pla FP.CAT”, que els agents econòmics i socials més representatius a Catalunya i els ajuntaments han de formar part en tot cas dels consells socials dels centres públics i privats membres de la Xarxa FP.cat. Així mateix, es preveu que empreses representatives del territori i/o sector i altres entitats puguin formar-ne part d'acord amb les necessitats de cada centre de la xarxa.

D'altra banda, entre les funcions dels consells socials, l'Acord esmenta l'establiment de les directrius del pla de centre, la planificació i el seguiment de les activitats del centre, l'informe previ sobre el pressupost i el balanç del centre, l'informe previ sobre la proposta de direcció de centre, la detecció de necessitats formatives del sector i la proposta de formació, i l'avaluació periòdica dels resultats del centre.

Atès que el Consell Rector, com a òrgan interdepartamental i participatiu de l'estructura de la Xarxa FP.cat, està format pels departaments competents en la matèria i les organitzacions sindicals i empresarials més representatives de Catalunya, s'ha considerat convenient que aquest òrgan interdepartamental assumeixi el nomenament i el cessament dels membres dels consells socials que es constitueixin, la qual cosa fa necessària la modificació de l'article 2 de l'Ordre EDU/342/2009, de 16 de juny, per la qual es crea el Consell Rector de la Xarxa...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR